Pek çok parçada 60’ların hippisini, 70’lerin yakalarını, 80’lerin kabarık kollarını görebileceğimiz 2016 kış modasını yakından inceleyelim.

Hareketli Yakalar, Kabarık Kollar: Bu yıl kış modasında sıkça görebileceğimiz detayların başında kabarık kollar ve hareketli yakalar baş gösterecek. İddialı parçalar olarak adlandıracağımız bu detaylar, montlar, kabanlar, kazaklar ve diğer üst giyimlerde 80’ler esintisini solumamızı sağlayacaklar.

Hippi Modası:
Özgürlüğün temel alındığı,rahatlığın ön plana çıktığı hippi tarzında önce çıkanlar doğa temaları, çiçekler, bol kıyafetler, geniş sapkalardır. 60’ların ‘çiçek çocukları’ modası 2016 kışında da yeniden gösterdi kendisini.




Kürkler, Kürk Etoller:Kıyafetlerin tamamlayıcısı olarak düşünülen kürk detaylarını bu kış pek çok parçada görebileceğiniz. Soğuk kış günlerinin vazgeçilmezleri olarak bilinen kürketollere, gardırobunuzda şimdiden yer ayırın.



Victoria Dönemi:En sevdiğim tarzların başında gelen, dantel ve daha yumuşak dokuda kumaşlardan oluşan, bunun içindir ki ilkbahar ve yaz aylarının parçaları olarak bilinen Victoria tarzı bu kışa kuvvetli bir şekilde damgasını vuracak.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.