Elazığ'da hastanede kebap yiyenler görevden alındı

Elazığ'da özel bir hastanenin yoğun bakım odasında yaşanan kebap skandalına karışan hastane görevlileri görevden alındı.

Elazığ'da hastanede kebap yiyenler görevden alındı
Elazığ'da özel bir hastanenin yoğun bakım odasında kebap yiyen hastane görevlileri, görevden alındı.

YOĞUN BAKIM ODASINDA KEBAP ZİYAFETİ
Sağlık koşulları nedeniyle hasta yakınları dahi kimsenin alınmadığı yoğun bakım odasında kebap yiyen hastane görevlilerinin fotoğrafları sosyal medyada paylaşılmıştı. Fotoğraflarda hastane görevlilerinin hastaların sağlığını düşünmeden yoğun bakım odasında kebap yediği görülüyor.

VALİLİK AÇIKLAMASI
Birçok internet sitesinde haber olan görüntüler üzerine Elazığ Valiliği konu hakkında inceleme ve soruşturma başlatıldığını açıkladı. Valilikten yapılan açıklamada şunlar söylendi;"İlimizdeki özel bir hastanenin yoğun bakım ünitesinde çekildiği iddia edilen görüntüler ile ilgili olarak sosyal medya gündemine “ Yoğun bakımda kebap skandalı” başlığı altında düşen haberler üzerine İl Sağlık Müdürlüğünce inceleme ve soruşturma başlatılmıştır."

GÖREVDEN ALINDILAR
Elazığ Valiliğinin yaptığı bu açıklamadan sonra hastane görevlilerinin görevden alındığı öğrenildi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.