Gündüz aile babası, gece travestiydi, öldürüldü

İstanbul'da dört gün önce boğazı kesilerek öldürülen travesti cinayetinin ardından büyük bir dram çıktı. Alev ismiyle bilinen travestinin evli ve bir çocuk babası F.K. olduğu anlaşıldı. F.K.'nin ailesine ve çevresine geceleri bir işadamının özel şoförlüğünü yaptığını söylediği belirtildi.

Gündüz aile babası, gece travestiydi, öldürüldü
 İstanbul'da 4 gün önce sokak ortasında vahşi bir cinayete kurban giden travesti 'Alev'in yaşam öyküsü şaşırttı.

Habertürk'ten Mustafa Şekeroğlu'nun haberine göre, Avcılar Cihangir Mahallesi'nde polise başvuran bir inşaat bekçisi, kaldığı kulübede bir travestinin kanlar içinde gelerek yardım istediğini aktardı. Polis boğazı kesilen şahsın öldüğünü tespit etti. Sarı peruk takan ve kadın kıyafetleri giyen kişinin 35 yaşındaki F.K. olduğu tespit edildi.

F.K.'nin gündüz başka, gece bambaşka bir hayat sürdüğü ortaya çıktı. 35 yaşındaki F.K.'nin 3 yıl önce evlendiği ve 1 çocuk sahibi olduğu anlaşıldı. F.K.'nin geçim sıkıntısı nedeniyle geceleri fuhuş yaptığı, ailesine ve yakın çevresine ise geceleri bir işadamının özel şoförlüğünü yaptığını söylediği öğrenildi.
Evden ayrıldıktan sonra çantasına koyduğu kadın kıyafetlerini giyen, makyaj yapan, peruk takan F.K.'nin Avcılar'da yol kenarında müşteri beklediği anlaşıldı.
Müşterileri tarafından "Alev" olarak tanınan F.K.'nin bir müşterisi tarafından bıçaklandığı sanılıyor.

Olayı gören arkadaşının "Alev caddede çalıştığı sırada müşteri olarak yaklaşan bir erkek tarafından bıçaklı saldırıya uğradı" bilgisini verdiği öğrenildi. Cenazesi memleketinde toprağa verilen F.K.'nin cep telefonu ve cüzdanının bulunduğu çantası ise kayıp.

Kaynak: Habertürk


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.