Ayrıldığı Eşi Tarafından Vuruldu

Mersin'de bir kadın, 4 yıl önce ayrıldığı eski eşi tarafından tabanca ile bacağından vuruldu.Edinilen bilgiye göre, Vedat K. (52) adlı şahıs, 4 yıl önce ayrıldığı eski eşi Zekiye Talas'ın (48) Kültür Mahallesi'ndeki evine geldi....

Ayrıldığı Eşi Tarafından Vuruldu
Mersin'de bir kadın, 4 yıl önce ayrıldığı eski eşi tarafından tabanca ile bacağından vuruldu.

Edinilen bilgiye göre, Vedat K. (52) adlı şahıs, 4 yıl önce ayrıldığı eski eşi Zekiye Talas'ın (48) Kültür Mahallesi'ndeki evine geldi. Alkollü olduğu iddia edilen Vedat K., çıkan tartışma sonrası ruhsatsız tabancası ile eski eşine ateş açtı. Her iki kalçasına da birer kurşun isabet eden Zekiye Talas, ambulansla Mersin Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırıldı.

Şüpheli Vedat K. ise suç aleti tabanca ile birlikte yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Anahtar Kelimeler:
ayrıldığı eşi vuruldu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.