Arjantin Ekonomi Bakanı İnternetin Yeni Fenomeni Oldu

Arjantin'in Akbaba fonlarıyla mücadelesinde ismi öne çıkan Ekonomi Bakanı Axel Kicillof, internet fenomeno oldu. Kicillof'un kadınlar tarafından etrafı bir rock starı gibi çevrilmiş gösteren fotografının Twitter'da...

Arjantin Ekonomi Bakanı İnternetin Yeni Fenomeni Oldu

Arjantin'in Akbaba fonlarıyla mücadelesinde ismi öne çıkan Ekonomi Bakanı Axel Kicillof, internet fenomeno oldu. Kicillof'un kadınlar tarafından etrafı bir rock starı gibi çevrilmiş gösteren fotografının Twitter'da yayınlanmasıyla Kicilove hashtagi bir anda ülke çapında tt oldu. Axel Kicillof, New York'ta akbaba fonu temsilcileriyle yaptığı inatçı pazarlıkla tüm dünyada tanınan bir figür haline geldi. 42 yaşındaki bakanın fiziksel özellikleri daha önce birçok yerli ve yabancı medyada haber konusu olmuştu. Ingiliz haber sitesi Buzzfeed'de geçen hafta yayınlanan “Arjantinli Ekonomi Bakanı'nın güzelliği interneti sallıyor başlıklı haberde, kadınların ilgisi masaya yatırılmıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.