RUSYA'DA METRO RAYDAN ÇIKTI 20 ÖLÜ 160 YARALI

Rusya'da bu sabah erken saatlerde Moskova metrosu raydan çıkınca korkunç bir kaza yaşandı. Olayda hayatını kaybedenlerin sayısı 20'ye yükseldi. Yaralı sayısının 200'ü bulmasından endişe ediliyor.

RUSYA'DA METRO RAYDAN ÇIKTI 20 ÖLÜ 160 YARALI
 Moskova metrosunda Slavyansky metro durağında 3 vagon raydan çıktı. Rus medyasında yeralan bilgiye göre kazada şu ana kadar 20 kişi hayatını kaybetti 160 kişinin yaralandığı belirtiliyor. 
Moskova Metrosu'nun "Slavyanskiy Bulvar ve Park Pabedı" istasyonları arasında, trenin ani fren yapması nedeniyle üç vagon raydan çıktı. Olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ve kurtarma ekibi sevk edildi. Yararlılar ambulans ve helikopterlerle bölge hastanelere sevk edildi.

Kazanın, metro hattındaki yüksek voltajın düşmesinin ardından trenin ani fren yapmasıyla meydana geldiği üzerinde duruluyor. Vagonların raydan çıktığı yerde çalışmalar devam ederken, yakın caddeler trafiğe kapatıldı. Ölü sayısının artmasından endişe ediliyor.
















Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.