Beyaz Saray'da Kırmızı Alarm

Barack Obama ve ailesinin ev sahipliği yaptığı Beyaz Saray'a parmaklıkları aşarak geçen bir kişi ABD'yi alarma geçirdi.Beyaz Saray'a giriş ve çıkışlar durduruldu.

Beyaz Saray'da Kırmızı Alarm
Kanada'nın Ottawa kentinde bulunan parlamento binasında bir kişinin, nöbet tutan bir askeri silahla vurarak öldürmesinin ardından, akşam saatlerinde ABD Başkanı Barack Obama ve ailesinin ev sahipliği yaptığı Beyaz Saray'a parmaklıkları aşarak geçen bir kişi ABD'yi alarma geçirdi.

Çarşamba akşamı, 23 yaşındaki Dominic Adesanya adlı kişi Beyaz Saray'ın Kuzey Bahçesi parmaklıklarını aşarak içeri girmeye çalıştı. K-9 köpekleri ile devriye gezen gizli servis ajanları, Adesanya'yı yakalayarak etkisiz hale getirmeyi başardı.

ABD Başkanı Barack Obama'nın üst düzey danışmanlarıyla Oval Ofis'te gerçekleştirdiği toplantıdan kısa bir süre yaşanan olayın ardından, Beyaz Saray'a giriş ve çıkışlar durduruldu. Olay sırasında, kendisine müdahale eden ilk K-9 köpeğini tekmeleyerek kurtulduğu belirtilen Adesenya'nın ikinci K-9 koruma köpeği tarafından yakalandığı belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.