Fransa'da olağanüstü hal ilan edildi

Fransa'nın başkenti Paris'i sarsan saldırıların ardından açıklama yapan Cumhurbaşkanı François Hollande, orduyu göreve davet etti, olağanüstü hal ilan etti ve sınırları kapattıklarını söyledi.

Fransa'da olağanüstü hal ilan edildi
 Paris'te koordineli olarak düzenlenen saldırılarda 60 kişinin öldüğü açıklandı. Bataclan konser salonunda ise yaklaşık 100 kişinin rehin alındığı duyuruldu.

Paris'in doğusunda bir restoranda ve bir konser salonunda iki ayrı silahlı saldırı gerçekleşti ve Fransa-Almanya dostluk maçının oynanmakta olduğu Stade de France'ın yakınlarında iki ayrı patlama sesi duyuldu.

RESTORANA SALDIRI

Paris‘te bir restoranda silahlı saldırı oldu. Saldırıyı kimliği belirsiz 2 kişinin gerçekleştirildiği bildirildi. 

 

STAT ÇEVRESİNDE BOMBA

Öte yandan Paris'te bulunan Stade de France yakınlarında Fransa-Almanya maçı gerçekleştiği sırada bir barda patlama yaşandığı bildirildi.

HOLLANDE GÜVENLİ BÖLGEYE GÖTÜRÜLDÜ

Fransız Cumhurbaşkanı Hollande'nin patlama anında stadyumda olduğu ve patlamanın ardından tahliye edildiği açıklandı.

100 KİŞİ REHİN ALINDI

Ayrıca, Bataclan konser salonunda yaklaşık 100 kişinin rehin alındığı ifade ediliyor.

 
 
 

Anahtar Kelimeler:
SaldırıParisFransaTerör
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.