GİFA INC Başkanı Kısa: “GİFA HOLDİNG kişi başı 18 bin dolar kredi sağlıyor”

GRANDEX ve GİFA HOLDİNG,i Gifa INC bünyesinde Amerikan Borsasına aktaran Gifa Holding, 31 Mart 2016’ya kadar bilançoları borsaya açıkladı. 31 Mart 2016’dan 2019’a kadar olan bilançoları ise en kısa sürede açıklayacak.

GİFA INC Başkanı Kısa: “GİFA HOLDİNG kişi başı 18 bin dolar kredi sağlıyor”

Bilanço açıklamalarını 31 Mart 2016’ya kadar açıkladıklarını söyleyen GİFA İNC Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Kısa, 31 Mart 2016’dan 2019’a kadar olan bilançolarında en kısa sürede açıklanacaklarını bildirdi.

Yeni sektör açıklamalarını da bilançolar sonrası duyuracaklarının haberini veren GİFA INC Başkanı Kısa; şirketlerinin tümünü 2019 yılı sonuna kadar Amerikan Borsasına aktarmayı hedeflediklerini vurguladı.

“Kişi başı 18 bin dolar kredi sağlıyoruz”

GRANDEX ve GİFA HOLDİNG’in ülke içerisinde verdiği kredilerde %30 kazanç ile çalıştığını belirten Yusuf Kısa, “ GİFA HOLDİNG ülke içerisinde kişi başı 18 bin dolar kredi sağlıyor. Verdiğimiz kredilerde ortalama %30 kazanç sağlıyoruz, buda bize yeni iş alanları için yatırım yapma imkanı doğuruyor.” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.