HOLLANDE DAN AYRILIP YENİ SEVGİLİ YAPTI

Julie Gayet, François Hollande'dan ayrılıp yeni sevgili buldu

HOLLANDE DAN AYRILIP YENİ SEVGİLİ YAPTI
 
Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande'ın aktris Julie Gayet ile ilişkisinin sona erdiği ortaya çıktı.

Geçtiğimiz haftalarda çıkan haberlerde yakın zamanda evlenecekleri öne sürülen çiftin ilişkisinin sonlandığını ortaya koyan fotoğraflar Korsika Adası'nda çekildi. Gayet, birlikte tatile çıktığı yeni sevgilisiyle görüntülendi.






Pierre Puybasset isimli avukatla beş gün boyunca Korsika'da kalan 42 yaşındaki aktrisin daha sonra Paris'e döndüğü belirtildi. Çiçeği burnunda çiftin fotoğraflarını Voici dergisi yayımladı.

Aynı süre zarfında Hollande'ın ise Versailles kentindeki cumhurbaşkanlığı rezidansında tek başına 10 günlük tatil yapması dikkat çekti.

Hollande'ın bu sene başında Gayet ile ilişkisi olduğunun ortaya çıkmasının ardından birlikte yaşadığı sevgilisi Valerie Trierweiler Elysee Sarayı'ndan ayrılmak zorunda kalmıştı.




















Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.