Kahve Telvesinden Resim Yapmak

Sırbistan'ın güneybatısındaki Novi Pazar şehrinde yaşayan Esad Cekovic, kahve telvesinden yaptığı resimlerle görenleri hayran bırakıyor.

Kahve Telvesinden Resim Yapmak
Kapalı alanda kalma korkusu nedeniyle beş yıldır sokaklarda yaşayan 50 yaşındaki Cekovic, kahve kültürünün son derece yaygın olduğu bölgede, telveyle yaptığı resimlerle vatandaşların ilgisini çekiyor.

Cekovic, yıllardır duvarlara resimler çizdiğini belirterek her ne kadar kahvenin telvesiyle yaptıkları sayesinde insanların ilgisini çekmeyi başarsa da aslında tuval ve kağıda da resim yaptığını anlattı.

Fincanın içine ne dilerseniz onu çizerim

Yaz kış demeden sokaklarda yaşayan Cekovic, vatandaşların yardımlarıyla hayatını idame ettirdiğini söyleyerek "Yemek karşılığında insanlara resim yapıyorum" diye konuştu.

Fincanın içine ne dilerseniz onu çizerim" sloganıyla sosyal medyada da yoğun ilgi gören Cekovic, vatandaşların kendisine verdiği yardımlarla yaşadığını, hiçbir zaman dilenmediğini belirtti.

Cekovic'i beş yıldır tanıyan ve kendisine her fırsatta yardım ettiğini söyleyen Nada Scekic, "Sahip olduğu bu özel yetenek ve çizimleri için ona el uzatılmalı. Kendisi tam bir sanatçı. Ona yardım edilmesini isterim" dedi.
Anahtar Kelimeler:
ResimKahveTelvesindenYapmak
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.