Netanyahu, Davos'tan Türkiye Mesajı Gönderdi

İsrail Başbakanı Netanyahu, Türkiye ile İsrail arasındaki ilişkilerin normalleşmesine yönelik görüşmelerin devam ettiğini belirterek, "Eğer başarırsak, bu durum her iki ülke için de iyi olacak" dedi.

Netanyahu, Davos'tan Türkiye Mesajı Gönderdi
İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu, Türkiye ile İsrail arasındaki ilişkilerin normalleşmesine yönelik görüşmelerin devam ettiğini ve görüşmelerden umutlu olduğunu söyledi.

Netanyahu, İsviçre’nin Davos kasabasında bu yıl 46'ncısı düzenlenen Dünya Ekonomik Forumu’nun (WEF) ikinci gününde katıldığı bir oturumun arkasından açıklama yaptı.

İki ülke arasında ilişkilerin normalleşmesi için yürütülen görüşmelerin hangi aşamada olduğuna ilişkin soru üzerine Netanyahu, "Biz onlarla görüşüyoruz onlar da bizimle görüşüyor ve eğer başarırsak, bu durum her iki ülke için de iyi olacak" dedi.

Netanyahu, "Görüşmelerden umutlu musuz?" sorusuna da "Biz her zaman umutluyuz" yanıtını verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.