Putin: ABD'nin asıl amacı...

Putin, ABD'nin asıl amacının, Rusya'nın nükleer potansiyelini etkisiz hale getirmek olduğunu öne sürdü.

Putin: ABD'nin asıl amacı...
 Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ABD'nin asıl amacının, Rusya'nın nükleer potansiyelini etkisiz hale getirmek olduğunu öne sürerek, her türlü yabancı hava savunma sistemini etkisiz hale getirecek yeni sistemler üzerinde çalıştıklarını söyledi.

Soçi'de düzenlenen "Silahlı Kuvvetler'in Geliştirilmesi" konulu toplantıda konuşan Putin, "ABD'nin Avrupa'da kurduğu füze savunma sistemleri, Rusya'ya karşı yapılmış bir hamle. ABD'nin asıl amacı, Rusya'nın nükleer potansiyelini etkisiz hale getirmek" dedi.

Putin, Rusya savunma sanayisinin her türlü yabancı hava savunma sistemini etkisiz hale getirebilecek, yeni sistemler üzerinde çalıştığını ifade ederek, bu adımın ABD'den gelecek olası tehditleri etkisiz hale getirmek için atıldığına vurgu yaptı.
Anahtar Kelimeler:
RusyaPutinAvd
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.