Restoran çatısında sevişenlere gözaltı

ABD'nin Delaware eyaletinde bir çift, bir Meksika mutfağı restoranının çatısında sevişirken yakalandı. Polisin ayrılmaları için yaptığı çağrıya rağmen sevişmeye devam eden çift, gözaltına alındı.

Restoran çatısında sevişenlere gözaltı
 ABD basınında çıkan haberlere göre, Michael Suh ve Nicole Germack isimli çift, işlek cadde üzerinde yer alan ünlü Meksika mutfağı restoranı Chipotle'ın çatısında diğer binalar ve aşağıdaki insanların hayret dolu bakışlarına aldırmadan sevişmeye başladı.

38 yaşındaki Suh'ın evinin iki blok yanında olan restorandaki bu manzara üzerine polise çok sayıda ihbar yapıldı.

Olay yerine gelen polis, çifte ayrılmaları yönünde çağrı yaptı. Ancak bu uyarıya rağmen Suh ve 27 yaşındaki sevgilisi Germack, ayrılmamakta ısrar etti.

EVİN ÇATISINA KAÇTILAR

Polis şefinin, "Ayrılmadığınız için şu andan itibaren gözaltındasınız" dediği çift, bu kez Suh'ın binasına geçti. Sonunda polis tarafından yakalanan çift, gözaltına direnmek, toplum içinde uygunsuz harekette bulunmak suçlamalarıyla sorgulanmak üzere emniyet birimine götürüldü.

Çiftin 1,800 dolar (3 bin 800 TL) karşılığında kefaletle serbest kaldığı açıklandı.


Anahtar Kelimeler:
ABDDolarSevişmek
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.