İstanbul'da kar yağışının şiddetini artırarak devam etmesi nedeniyle okullar bir gün daha tatil edildi.

İSTANBUL'DA KAR TATİLİ

İstanbul Valisi Vasip Şahin, tatil haberini resmi twitter hesabından attığı mesajıyla duyurdu.

İŞTE YARIN TATİL OLAN İL VE İLÇELER

TOKAT

Tokat'ta etkili olan kar yağışı nedeniyle il genelinde okullar yarın tatil edildi. İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Olumsuz hava koşulları nedeniyle il genelindeki tüm okullarımızda perşembe günü eğitim öğretime ara verilmiştir" denildi. Ayrıca Tokat-Sivas karayolunda fırtına nedeniyle ağır vasıtaların geçişine izin verilmiyor.

NEVŞEHİR

Nevşehir'de kar yağışı sebebiyle eğitime 1 gün daha ara verildi. Nevşehir'de etkili olan kar yağışı sebebiyle il genelindeki tüm okullar 19 Şubat Perşembe günü tatil edildi. Nevşehir Valiliği'nden yapılan açıklamada aynı gün ayrıca kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan hamile ve engellilerin idari izinli sayılacağı belirtildi. Nevşehir'de kar yağışı nedeniyle 18 Şubat Çarşamba günü de okullar tatil edilmişti.

KAYSERİ

Kayseri'de olumsuz hava koşulları nedeniyle öğleden sonra ve yarın eğitime ara verildiği bildirildi.

ORDU

Ordu'da kar yağışı nedeniyle bazı ilçelerde eğitime bugün ara verildi. İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Türkkan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, daha önce Çamaş, Gürgentepe, Kabadüz ve Korgan ilçelerinin tamamı, Ünye ilçesinde ise Pelitliyatak Mahallesi'ndeki Pelitliyatak Ortaokulu, Çalca ve Yeşilyurt İlkokulu, Yenikent Mahallesi'ndeki ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bugün ara verileceğini duyurduklarını hatırlattı.

AMASYA

Amasya'da il genelinde kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle yarın okullar tatil edildi. Amasya Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, devam eden yoğun kar yağışı ve Meteoroloji İl Müdürlüğü'nden alınan hava tahminlerine istinaden 19 Şubat Perşembe günü il genelindeki tüm ilk ve orta dereceli okulların tatil edildiği belirtildi. Açıklamada, kamu kurumlarında engelli statüsünde çalışan tüm personelin de yarın idari izinli sayılacadığı bildirildi.