Kar yağışı başladı: Okullar tatil edildi!

Yurdu etkisi altına alan soğuk hava ve kar yağışı hayatı olumsuz etkilemeye başladı.

Kar yağışı başladı: Okullar tatil edildi!
 Kar yağışı ile birlikte yurdun çeşitli illerinden tatil haberleri gelmeye başladı.

İşte tatil edilen yerler:

SAMSUN'UN İKİ İLÇESİ
Samsun’un bazı ilçelerinde eğitime bir gün ara verildi. İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, Salıpazarı İlçesi Tahnal ve Konakoren köyleri ile Canik İlçesi’nde taşımalı eğitim veren okullarda ve Ayvacık İlçesi’nin tamamında yoğun kar yağışı nedeniyle eğitimin bir gün tatil edildiği duyuruldu.

ÇORUM'DA OKULLAR 2 GÜN TATİL

Çorum'da yoğun kar yağışı nedeniyle il genelindeki tüm okullar bugün ve yarın tatil edildi.
Çorum Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, bugün ve yarın kar yağışı nedeniyle merkez ve ilçelerde ilk ve orta dereceli tüm okulların tatil edildiği, ayrıca tüm kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan hamile ve engelli personele de iki gün izinli verildiği ifade edildi.

SİVAS SUŞEHRİ

Sivas'ta ekili olan kar yağışı nedeniyle Suşehri ilçesinde bugün öğleden sonra ve yarın tam gün eğitime ara verildi. Suşehri Kaymakamlığından yapılan yazılı açıklamada, kar yağışı dolayısıyla ilçe genelinde bugün öğleden sonra ve yarın tam gün olmak üzere ilk ve orta dereceli okulların eğitime ara verildiği belirtildi. Açıklamada, kamuda çalışan hamile ve engellilerin de izinli sayılacağı ifade edildi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.