Akredite Kobi Danışmanları Derneği Kobi Danışmanlığı Sınavı için Kolları Sıvadı

Akredite Kobi Danışmanları Derneği Kobi Danışmanlığı Sınavı hazırlık eğitimleri için akreditasyon çalışmalarını tamamladı.

Akredite Kobi Danışmanları Derneği Kobi Danışmanlığı Sınavı için Kolları Sıvadı

Türkiye’deki Akredite Kobi Danışmanlarının oluşturduğu ilk ve tek mesleki örgütlenme olan Akredite Kobi Danışmanları Derneği’nin Türkiye genelindeki çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Dernek bünyesinde yapılan çalışmalar neticesinde; MYK’nın standartları doğrultusunda yapılmakta olan  Kobi Danışmanlığı hazırlık sınavı için verilecek eğitimler  ve bu eğitimleri verecek eğiticiler için gerekli olan akreditasyon çalışmaları tamamladı. Derneğin akreditasyon kurulundaki uzmanlar tarafından hazırlanan akreditasyon sistematiği,  eğitmenlerin akreditasyon sürecini ve kritelerini oluştururken aynı zamanda eğitim programlarının standartlarını belirledi. Akreditasyon kurulu üyelerinden Serap Gökmen; “ortaya çıkan çalışmanın hedefi  Kobi Danışmanlığı sınavına katılmak isteyen tüm katılımcıları en doğru içerik ve eğitmenler ile buluşturmaktır”dedi. Dernek ilerleyen günlerde eğitim vermek isteyen kurum ve eğitmen başvurularını almaya başlayacak. 

İl Temsilcilikleri Belirlendi 

Geçtiğimiz ay ilk genel kurulunu yapan Akredite Kobi Danışmanları derneği her gün bünyesine katılan yeni üyelerle büyüyerek Türkiye’nin bir çok şehrinde mesleki temsiliyet noktasına ulaşmış durumda. Dernek yönetim kurulu tarafından yapılan yönetim kurulu  toplantısında ilk il temsilcileri belirlendi. Buna göre Adana’da  Alp Noyan Sezgin, Antalya’da Ziya Yıldız, Bursa’da Serdar Yüce, Eskişehir’de Hasan Tahsin Kaya Gaziantep’de Halil İbrahim Demirel, İzmir’de Serap Gökmen, Kayseri’de Ahmet Battal, Sakarya’da Görkem Usta 
Muğla”da Aykut Bütün il temsilcileri olarak atandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.