24 ayar altın veya gümüş kaplamanın yanı sıra bronze, sedef, siyah inci kaplama da yaptıklarını belirten Sitare Gold Aksesuar Genel Müdürü Abdurrahman DELEN, Avrupa’nın en iyi mobil teknolojisini kullandıklarını söyledi.

Sitare Gold Aksesuar Genel Müdürü Abdurrahman DELEN ile sektörün inceliklerini ve detaylarını konuştuk.

■■ Abdurrahman Bey Sitare Gold hakkında bilgi verir misiniz?

Sitare Gold 2012’de kuruldu. Musluk ve batarya üreten firmalara daha çok hizmet veriyoruz. Türkiye’deki armatürcülerin proje ortağıyız diyebilirim. Projelerde kalitemiz, renk çalışmalarımızla ve hızımız bizi ön plana çıkarıyor.



■ Ne tür eşyalar kaplanabilir? Altın Kaplama yapılan ürünler zarar görür mü?


Hemen hemen, tüm metalik iletkenliği olan yüzeyler kaplanabilir. Araba logoları/amblemleri genellikle sert plastik üzerine nikel kaplamalı yapılır ve en üst yüzeyinde krom kaplama vardır. Biz kromu sökerek, nikel üzerine 24 ayar altın kaplıyoruz. Çünkü altının krom üzerinde yüksek oranda tutunurluğu yoktur fakat nikel üzerinde çok güçlüdür. Cep telefonları için, sağlamlık, dayanıklılık, direnç gücü baz alındığında, metal aksamlı olanların altın kaplanmasını öneriyoruz. Muslukları, havlulukları, kapı kollarını, çöp kovalarını 14-24 ayar altın, gümüş, bronze, sedef, siyah inci kaplayabiliyoruz. 24 Ayar altın kaplama ürünlerinize zarar vermez. Elde ve bulaşık makinesinde yıkanabilir. Parlaklığını ve ışıltısını yitirmez. 24 Ayar Altın Kaplama yapılan ürünlerinizde kararma, paslanma oksitlenme kesinlikle olmaz.



■■ 24 Ayar altın, gümüş, bronze, sedef, siyah inci gibi kaplamaların ömrü ne kadar?


Yaptığımız kaplamalar kesinlikle dökülmez ve soyulmaz. Gerekli bakımlar yapıldığında, kaplanan alan ömür boyu zarar görmeyecektir. Korkusuzca araba yıkama servisine gidebilirsiniz. Aynı şey cep telefonlarında, müzik aletlerinde, golf sopalarında, mutfak /banyo armatürlerinde ve birçok farklı eşyada da geçerlidir. Ne kadar bakımını yaparsanız üzerindeki kaplama o kadar dayanıklı kalır. Bakır, krom, gümüş, bronz, altını dört renkte (beyaz / yeşil/pembe / kırmızı), siyah krom şuanda yaptığımız kaplamalar arasında.



■ İş adamı kimliğinizin yanı sıra Türk Halk Müziği sanatçısısınız. Son olarak sanatçı kimliğinizden de bahseder misiniz?


İş dünyasında birçok dernek ve vakfın yönetim kurulundayım. Ticaret hayatımın dışında Türk Halk Müziğine olan ilgimi de hiç bırakmadım. İlk demo albümümü “Oğul” adıyla 2013 yılında çıkardım. Çalışmalarımda her zaman kendi beste ve sözlerimi kullanmaya çalışıyorum. Yeni albüm çalışmamız var yakın zamanda çıkacak onun çalışmaları devam ediyor. 



www.sitaregoldarmatur.com
0216 630 32 30