Yeniliğe açık kurumsal yapısı ile form ve fonksiyonu bir arada sunan projelere imza atan Aslı Heper Dekorasyon her proje için, kullanıcı ihtiyacından yola çıkarak ayrıntıları en uygun biçimde çözümlüyor. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Aslı HEPER Yatırımcı ve kullanıcılar ürettiğimiz mekanlardan memnun ki bizler de büyüyerek çalışmalarımızı geliştiriyoruz dedi.

EV VE İŞ YERİ DEKORASYONU YAPIYORUZ

Hizmetlerinizden bahseder misiniz?
Ev ve iş yeri dekorasyonu yapıyoruz. Öncellikle bizden hizmet isteyen müşterilerimizin isteklerini ve zevklerini anlamaya çalışıyoruz. Daha sonra hayalini kurdukları ev veya iş yerinin ölçüsünü alarak müşterimizin isteklerini, zevki ile fonksiyon çözümlerini bir arada tutarak hazırlamaya çalışıyoruz. Uygulama sonrası evi temiz bir durumda müşteriye sunuyoruz.



EKİP ÇALIŞMASINA ÖNEM VERİYORUZ

Sektördeki farklarınız nelerdir?
Ekip çalışmasına önem veriyoruz, hiç bir işin tek kişi ile bitmeyeceğini biliyoruz. Çalıştığımız arkadaşlarımız ile işlerimizde süreklilik olmasına önem gösteriyoruz. Bu süreklilik için de müşteri menfaatlerini korurken çalışma arkadaşlarımızın da piyasa şartlarında ayakta kalabilmeleri için dengeleri korumaya çalışıyoruz. Şirketimizde; meslekte her öğrendiğimiz yenilik karşısında daha öğrenilecek çok şeyin olduğunu hissediyoruz ve devamlı kendimizi geliştiriyoruz.

Yaptığınız işin süreçleri ve ideal süresi nedir?
Yapılması istenen iş için firmamız ziyaret edildiğinde genelde yeni bir bina veya daire alınmış ve dekorasyonu isteniyordur. Müşterimizin %70 ofisimize geldiği anda işin bütçesini alıp en kısa sürede uygulamayı başlatmak ister. Ortalama bir projeye doğru teklif verebilmemiz için minimum bir ay proje üzerinde çalışma yapmak ve doğru bütçeyi çıkartmak gerekmektedir. Proje için vakit ayrılması, tartışılması hem uygulamacıları hem de kullanıcıları işin sonunda mutlu etmektedir. Uygulama süreleri işin büyüklüğüne göre 1 ile 3 ay arasında değişebiliyor.Yapabildiğimiz kadar işi iyi yapmayı seviyoruz.



Hedefleriniz nelerdir?
Tabi ki çok iyi projeler yapmak. Ancak çok fazla iş yapmak gibi bir hevesimiz yoktur. Yapabildiğimiz kadar işi, iyi yapmayı seviyoruz. İş yaptığımız müşterilerimizin daha sonraki işlerinde tekrar bizi tercih etmesi hedeflerimiz içinde.

www.asliheper.com
(0212) 275 73 92