AVANTAJGRUP’tan Eğitimciye Fırsat

AvantajGrup İlksan üyelerine Çanakkale köprü yolu güzergahında önemli yatırım fırsatları sunuyor.

AVANTAJGRUP’tan Eğitimciye Fırsat
 Son gayrimenkul projesinde üyelerine, Edremit körfez hava alanının yapılmasıyla artacak değeri görerek, avantajlı yatırım imkanı sundu.

AvantajGrup yönetim kurulu başkanı Ömer Yenice, Gömeç de %100, Dikili de %50, Çanakkale Babakale’de %70’e varan kazançla üyelerine kısa vadede kar avantajı sağladıklarını belirtti.

Boğaziçi üniversitesi Bilgisayar bölümü ve işletme mezunu olan, AvantajGrup Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Yenice İLKSAN üyelerinin yanı sıra Devlet Demir Yolları ve Sağlık Çalışanları Sandığına da hizmet verdiklerini belirtti.

ANA FAALİYET ALANI BİLGİ İŞLEM VE YAZILIM OLAN AVANTAJ GRUP, HİZMETLERİNİ İNTERNET ÜZERİNDEN VERMEKTEDİR

Kurumlara özel, sanal mağazalar işlettiklerini belirten ve yaklaşık 35 yıllık bilgi işlem deneyimi olan Ömer Yenice, AvantajGrup hakkında şu bilgileri verdi:
“Ben bilgi işlem ve işletme eğitimi almış biri olarak, bir çok büyük kuruma yazılım ve otomasyon projeleri yaptım. Avantaj Grubu 2010 yılında kurdum. Bir
çok Sandık ve Vakıfların yazılımlarında çalışmalarım oldu. Bu çalışmalarda hedefimiz Sandık ve Vakıf üyelerinin avantajlı alışveriş yapmalarını sağlamak
temel prensibimizdi. İlk olarak İLKSAN ile yaptığımız anlaşmada üylere avantajlı ürünler sunmaya başladık ve İLKSAN üyelerine yönelik sanal mağaza kurduk.
Bu sanal mağaza ile üyelere indirimli ve kaliteli ürünler sunduk. Sandık ve Vakıflarla işbirliği kontratlarımızın temel maddesi, koşulsuz olarak üyelere avantaj sağlamaktır. Bu hedefle, hem alışveriş platformu üzerinden parekende ürünleri, hem de yatırm hedefli taşınmaz gayrimenkul fırsatlarından üyeleri yararlandırdık.”



Saroz Adilhan’da yatırım fırsatı

Ömer Yenice; “Çanakkale’ de çok uygun şartlarda arsa satışları gerçekleşirdik. İnanın çok kısa sürede bu arsalar tükendi. Çerkezköy’de teknoparkın karşısında çok uygun fiyatla üyelerimize konut sahibi olma imkânı sağladık. Araç kampanyaları düzenliyoruz piyasa şartlarından 5-6 bin TL daha altında fiyatlarla. Ayrıca teknoloji ürünlerinde indirimli ürünlerin satışı sürüyor. Son projemizde Edremitkörfez havaalanının bölgeye sağladığı faydayı önceden görerek üyelerimize Saroz Adilhan’da yatırıma yönelik arsa edinme imkânı verdik. Ama bizde proje üretmek önemli değil önemli olan projenin üyeye faydalı ve karlı olmasıdır.”



“PROJELER, SOSYAL PROJE OLUP HİZMET AMAÇLIDIR”

Yenice; “Kaliteyi ucuza sunabilmek adına çok titiz araştırmalar yapmaktayız. Ticari amaçtan ziyade sosyal amaca hizmet eden projelerimizin hedefi öğretmenlerimiz ve milli eğitim bakanlığı çalışanlarının bütçelerine katkıda bulunmak, yaşamlarına renk katmak için çeşitli projeler geliştirmektir. Birlikte hareket ederek toplu alımın gücünden faydalanmalarını sağlıyoruz. En önemli hedefimiz ise 2023 yılına kadar hizmet verdiğimiz gruplardaki toplam üye sayısını 2 milyonun üzerine taşımak ve bu kişilere hizmetlerimizi sürekli hale getirmektir.”

NEDEN AVANTAJGRUP?

Eğitim yıllarında öğretmenlerinden çok yakın destek gören ve eğitim için yardım çalışmalarında bulunan bir aile yapısından gelen Ömer Yenice AvantajGrup’un ana misyonunu da bu doğrultuda belirleyerek öğretmenlerin ihtiyaçlarına yönelik projeler üretmek olarak belirlediğini söyledi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.