İnşaat ve otomotiv sektörünün önemli kurumlarından biri olan ve Nişantaşı’ nda hayata geçirdiği Bayrak Konakları projesi ile dikkatleri üzerine çeken Bayrak inşaat geçtiğimiz akşam İftar yemeği programı düzenledi. Bayrak inşaat çalışanlarının yer aldığı ve İş dünyasından birçok önemli ismin katıldığı iftarda, gelen konuklarla bizzat şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Güven Bayrak ilgilendi.

Gürkan şef Steakhouse’da verilen iftar yemeğinde konuşan Güven Bayrak, ramazan ayının tüm İslam alemine hayırlı ve mübarek olmasını temenni ederek iftar programına katılan herkese teşekkürlerini iletti.

Bayrak inşaatın çalışanları ve iş yaptığı stratejik ortakları ile kocaman bir aile olduğunu dile getiren Güven Bayrak bu tür anlamlı zamanlarda hep birlikte bir araya gelmenin büyük bir mutluluk olduğunu kaydetti.

Sözlerini İslam coğrafyalarında yaşanan iç savaşlara ve huzursuzluklara değinerek sürdüren Güven Bayrak, bu mübarek ayın tüm Müslümanlara barış huzur getirmesini, akan kardeşkanının bir an önce durmasını Allah’ dan dua ile diliyorum dedi.

7 Haziran genel seçimlerinden sonra Türkiye’ nin yeni bir döneme doğru ilerlediğini de kaydeden Güven bayrak, Türkiye’ de güven ve istikrar ortamının bir an önce yeniden kurularak sürdürülmesi gerektiğini de söyledi. Bu doğrultuda siyasi parti liderlerine çok iş düştüğünü de sözlerine ilave eden Güven Bayrak en kısa zamanda yeni hükümetin kurulmasının iş dünyası ve özellikle de inşaat sektörü için çok önemli olduğunu belirtti.