Sinpaş GYO’ta 25 yıl görev yaptıktan sonra önceki yıl ayrılan Ömer Faruk Çelik, hali hazırda halen gayrimenkul sektörünün de içinde olan bir isim. Sektörün çatı örgütlerinden Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER) başkanlığını da yapan Ömer Faruk Çelik, aileden ayrıldığı süreçte üç şirketi aldı. Bu şirketler, Kentsel Hizmetler, Dekor’s ve Üç Öğün…

ÜÇÖĞÜN’E KUVEYTLİ ORTAK

Şimdilerde yabancı ortak alınan şirket de Üçöğün Hazır Yemek ve Ziyafet Hizmetleri A.Ş. 16 yıl önce kurulan 5 milyon lira sermayeli bu şirketin yönetim kurulu başkanlığını Ömer Faruk Çelik yapıyor. Yönetimde Çelik’in yanı sıra, akrabası Beşir Doğan ve Ömer Öztürk de bulunuyor.

GAYRİMENKUL SEKTÖRÜNDE

Hazır yemek hizmeti veren şirkete ortak olarak alınan yabancı firma ise Murabahat Real Estate Solutions Co. Kuveytli Murabahat gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteriyor. Murabahat’ın, Türkiye dışında 5 ülkede daha ofisi bulunuyor.

YÜZDE 50’Sİ MURABAHAT’IN

Rekabet Kurumu’nun da onay vermesi halinde devir işlemi tamamlanmış olacak. Plana göre, Üçöğün Catering Hizmetleri A.Ş. ismi ile yeni bir firma kurulacak. Bu yeni kurulan firmanın yüzde 50 hissesi Murabahat Real Estate’e ait olacak.