Çeyrek Altın Fiyatı Bugün Ne Kadar?

Haftanın ilk işlem gününde 1.254,39 dolar ile yaklaşık 3 haftanın en yüksek seviyesini gören altının onsu, 1.249 seviyelerinde seyrediyor.

Çeyrek Altın Fiyatı Bugün Ne Kadar?
Cuma günü 1.229 dolara kadar gerileyen altının onsu, ABD'de açıklanan toptan eşya stoklarının beklentilerin altında kalmasının ardından haftayı 1.240 dolardan tamamlamıştı.

Bugün ABD Merkez Bankası'nın (Fed) takvim dışında bir çalışma toplantısı yapacağı haberi ve Çin'de açıklanan enflasyon verisinin yıllık yüzde 2,3 ile beklentiler dahilinde artmasının ardından Asya piyasalarında yükselişe geçen altının ons fiyatı, 1.254,39 dolar ile 22 Mart'tan bu yana en yüksek seviyesini gördü. Altının ons fiyatı şu dakikalarda 1.250 doların hemen üzerinde işlem görüyor.

Çeyrek altın ne kadar?

Cuma günü düşük hacimle seyrederek günü 113,65 liradan tamamlayan altının gramı, 113,9 liradan alıcı buluyor.

Ötey yandan çeyrek altın 186 liradan, Cumhuriyet altını 755 liradan satılıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.