GÖKDAL OKAY 2. BARAJLAR VE HES FUARINDA

Yol Su Mühendislik genel müdürü yüksek Mühendis Gökdal Okay, 2.si düzenlenen Barajlar ve Hes fuarında Yolsu Mühendislik olarak katıldıklarını belirtti.

GÖKDAL OKAY 2. BARAJLAR VE HES FUARINDA
Mühendislik ve Müşavirlik alanında verdiği hizmetlere kamu ve özel sektör kurumlarının çözüm ortağı olarak yer alan Yol Su Mühendislik genel müdürü yüksek Mühendis Gökdal Okay, 2.si düzenlenen Barajlar ve Hes fuarında Yolsu Mühendislik olarak katıldıklarını belirtti.Türkiye’de Barajlar ve HES ler ile ilgili olarak ilk fuarın geçtiğimiz yıl 13 şubatta İstanbul Fuar merkezinde düzenlendiğini söyleyen Gökdal Okay, sektör temsilcilerinin bir araya geldiği bu organizasyona ikinci kez katılmanın mutluluğunu yaşıyoruz dedi.

Gökdal Okay’’ Sektör ile ilgili konferansların düzenlendiğini, örnek projelerin konuşulduğu organizasyona bizlerde Yolsu Mühendislik olarak tüm bilgi birikimimiz ve sektördeki tecrübemiz ile yer alarak sektörün büyümesinde katkı sahibi olmaya çalıştıklarını’’ söyledi.

Yolsu Uluslararası mühendislik bilme katkı sağlıyor

Yolsu mühendislik ticari bir kurum olmanın ötesinde, bilme katkı sağlamaya çalışan ve Türk mühendislik sektörünün gelişimine kendini adayan bir şirket olduğunu belirten Gökdal Okay, ‘’Çalıştığımız dallarda özellikle kendi geliştirdiğimiz tasarım ve tasarım ölçütlerimizi uluslararası dergilerde, aynı zamanda Ülkemizdeki mühendislik dergilerinde de yayınlıyoruz, meslektaşlarımızla paylaşıyoruz. Bu şekilde mühendislik bilimin ede katkı sağlıyoruz. ‘’dedi.



‘’Bizim için ülke menfaati ticari menfaatlerimizden çok daha yukarıda’’
Her şeyden önde Yolsu Mühendislik çalışmalarında hiçbir zaman ticari bir kurum gibi hareket etmez. Attığımız her adım, yaptığımız her bir çalışmada kamu yararını ve ülkenin menfaatlerini düşünüyoruz. İşimizi en iyi şekilde yapmayı kendimize birinci ilke edindik. Bizim için bir işin başarısı, gelecek akçeden, yapılacak cirodan değil, ülkemize olacak yararından bellidir.

Karı maksimize etmek değil, yararı maksimize etmek istiyoruz. Hepimiz bu memleketin çocuklarıyız. Bu ülkenin iyi yerlere gelebilmesi için var gücümüzle çalışmamız gerektiğine inanmaktayız. Yolsu Mühendislik, bilgi ve aklı kendine kılavuz edinmiş bir kurumdur. Bizim için ahlaki değerler hiçbir kavram ile yer değiştiremez. Yolsu olarak, kendi ekolümüzü ve şirket kültürümüzü oluşturmayı başarmış bir kurumuz.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.