Holding patronunun başı hacker’larla dertte

Hacker’ler holdingin bilgisayarlarını hack’lemişler. Neredeyse tüm sisteme ulaşmışlar.

Holding patronunun başı hacker’larla dertte

2002’de merhum Mehmet Batallı tarafından kurulan Acme Grup, tekstil, araç muayene istasyonları, antrepo hizmetleri, halı üretimi, e-ticaret ve güneş enerji sistemleri alanında faaliyet gösteriyor.

Bünyesinde sekiz şirket bulunan grubun Gaziantep, Mersin, Kilis ve Yalova’da üretim tesisleri var. İplik ve halıda çok güçlü. Halıda Artemis markasıyla bilinen grup üç yıldır da yatak ve baza sektörüne adım atmış durumda.

Artemis markasıyla bu alanda hızlı bir büyüme performansı gösteriyor. Grup bir süre önce şirketlerini Acme Holding çatısı altında topladı.

Gaziantep merkezli Acme Holding, girdiği birçok sektörde başarılı işlere imza atıyor. Gaziantep’in bu önemli şirketinin başına ilginç bir olay gelmiş.

Acme Holding’in başı hacker’larla dertteymiş. Öğrendiğimize göre hacker’ler holdingin bilgisayarlarını hack’lemişler. Neredeyse tüm sisteme ulaşmışlar. Bize gelen bilgilere göre çalışanların e-mail yazışmalarına kadar her türlü bilgiye ulaşmış.

Yine öğrendiğimize göre hacker’ler Acme Holding yönetimiyle ciddi bir pazarlık içindelermiş. Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Batallı bakalım bu sorunu nasıl çözecek?..

Para Dergisi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.