Hürcan Özcan'dan yeni proje

Adana Pozantı doğası ve eşsiz manzarası ile adeta Türkiye’nin cennet köşelerinden biri.

Hürcan Özcan'dan yeni proje
 Son yıllarda butik ve yaşam merkezli projelerin sayısının arttığı Pozantı’da yaklaşık 10 yıldır proje geliştiren Hürcan Özcan bölgenin kalkınması ve tanınması adına özel projeler hayata geçiriyor.

Hürcan Özcan inşaat kurumsal çatısı altında bölgede projelere imza atan Hürcan Özcan’ın imzasını taşıyan projeler, sanatsal çizgileri ve ince planlanmış yaşam alanları ile bölgenin güzelliğine katkı sağlıyor. Temiz havası ve yeşiliyle Hür Vadi evleri doğa ile iç içe bir konumda yer alıyor. Proje Pozantı yaylalarında ev sahibi olmak isteyenlere modern ve konforlu yaşamın kapılarını açıyor.



Bölgede 200’e yakın inşaat projesini hayata geçiren Hürcan Özcan inşaat, isteğe özel projeler hayata  geçiriyor.

Hürcan Özcan’ın son projesi ise Çiftehan Kaplıca Ciyt yine adından söz ettiren, kendine has özgün çizgileri ile örnek alınan bir proje. Hürcan Özcan yeni projesi
içinde şu bilgileri verdi; “Çiftehan Kaplıca City 1+1, 2+1, 3+1 apart dairelerden oluşuyor. Kaplıca ve yayla evleri olarak yapılıyor. 90konuttan oluşuyor. 30.000TL Peşin 48 Ay Vade ve 24 ayda teslim edilecek. 79 bin TL’ ye 60 m2, 89 bin TL’ ye 70 m2 daire fiyatlarımız. Niğde-Adana eski yolu üzerinde yer alıyor. Demir yolu ve karayolu ulaşımı bulunuyor. Projeden ev alan kişiler hem kaplıca hem de yayla havasından faydalanacaklar.” dedi.


İLETİŞİM Tel: (0507) 777 39 08


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.