Kuzeyli Gıda’nın fındık unu mutfakların vazgeçilmezi oldu.

Taptaze kavrulmuş fındığın öğütülmesi ile elde edilen fındık unu pasta, bisküvi, kurabiye, dondurma ve çeşitli sağlıklı gıdalarda un yerine fındığın besleyiciliğini ve enfes aromasını verecek şekilde kullanılıyor.

Kuzeyli Gıda’nın fındık unu mutfakların vazgeçilmezi oldu.

Karadeniz Ordu başta olmak üzere birçok bölgenin özel lezzetlerini üreticisinden temin ederek, tüketiciyle çiftçi arasında köprü olan Kuzeyli Gıda, Fındık ve fındık mamulleri konusunda fark oluşturdu.

Mutfakların vazgeçilmezi haline dönüşen fındık unu ve kıyılmış (pirinç) fındıkları en taze şekilde tüketici ile buluşturan Kuzeyli Gıda www.kuzeyli gida.com üzerinden tüm Türkiye’ye kargo ile gönderim sağlıyor.  

Fındık, folik asit, E,K ve C vitaminleri,demir,çinko,bakır gibi mineraller, protein, lif açısından zengin bir kaynaktır. İçerdiği doymamış yağ asitleri sayesinde kalp sağlığını koruyucu fındık, kurabiye ve kekler başta olmak üzere lezzetlerinize lezzet katıyor.

 Kuruyemişten bakliyata, baharattan aktar ürünleri gibi başlıklarda 80’ın üzerinde ürün çeşidiyle doğal lezzetleri www.kuzeyligida.com, trendyol, n11, Hepsiburada, gittigidiyor, epttavm ve yöresel.com gibi sitelerle tüm Türkiye’ye ulaştırıyor.

Sipariş vermek için;

https://www.kuzeyligida.com/kuruyemis

https://www.instagram.com/kuzeyligida/

WhatsApp: 0545 856 70 32


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Necmi Yüksel 4 yıl önce

Bayilik veriyormusunuz (kasabaya)