100 yılı aşkın süredir narenciye işiyle uğraşan ailenin 4. kuşak temsilcisi Ruhi Erden tarafından kurulan Limonbahcemiz. com, dalından yeni toplanarak kimyevi işlemden geçmemiş taptaze ürünleri günlük olarak paketleyerek doğrudan tüketicilere ulaştırıyor.

Yatak limonu ilk yapan dedelerin torunlarıyız diyen Ruhi Erden, her çeşit limon, mandalina, portakal, nar, greyfurt, doğal reçeller, kurabiyeler ve doğal sabun gibi ürünlerimizin satışlarını Limonbahcemiz.com üzerinden yapabiliyoruz dedi. 



■ RUHI BEY SIPARIŞLER NASIL HAZIRLANIYOR? ÖDEME SEÇENEKLERINIZ NELER?


Limonbahcemiz.com’un asıl amacı aracıları aradan çıkarıp 1. kalite narenciye ürünleri dalından kesildikten 2 gün sonra tüketiciye ulaştırıp 1 ay dolabında saklayabilmesidir. Marketlerden aldığınız limon ve narenciye ürünler önce çiftçiden aracıya, sonra aracıdan fabrikaya ulaşır. Fabrikalarda raf ömrünü uzatmak için mumlama işleminden geçirilir. Daha sonra ürünler komisyonculara, komisyonculardan da perakendecilere ulaşır. Yani özetle siz satın alana kadar 5 kez el değiştirir. Bu uzun bir süreç narenciye için. Raf ömrünü uzatacak işlemlere maruz bırakmadan kendi bahçelerimizden topladığımız ürünleri ambalajlarına koyup sizlere ulaştırıyoruz. Hafta içi her gün saat 15:00’e kadar verdiğiniz siparişleri aynı gün içinde dalından kesip kargoya teslim ediyoruz. Cumartesi-Pazar günleri vereceğiniz siparişlerinizi ürünlerin tazeliğini yitirmemesi adına Pazartesi günü kargoya teslim ediyoruz. Ve maksimum 2-3 gün içersinde ürün sizde oluyor. Ödemesini de kredi kartı veya Havale/Eft yada kapıda ödeme şeklinde yapabiliyorlar.



www.limonbahcemiz.com / 0 850 304 33 56