Meltem Bebek ve Genç Odası çölleşme ile mücadele de, gelecek kuşaklara daha yeşil bir dünya bırakmak üzere Tema Vakfı aracılığı ile İzmir Urla Kadıovacık bölgesinde Meltem Bebek ve Genç Odası Hatıra Ormanı’nı oluşturdu.

Meltem Bebek ve Genç Odası olarak sosyal sorumluluğun bilincinde olduklarını belirten Meltem Bebek ve Genç Odası Genel Müdürü Ali Fuat Gürle; “Doğal varlıklarımızın korunmasına yönelik gereken tüm özeni göstermekteyiz. Toprak, kaybetmeyi göze alamayacağımız kadar kıymetli bir varlık olduğu gibi, aşımızı, işimizi, sanayimize hammaddeyi toprak sağlıyor. Bizim görevimiz yaşama, yani toprağa sahip çıkmak, korumaktır. Bu sebeple çölleşme ile mücadele de, gelecek kuşaklara daha yeşil bir dünya bırakmak üzere Tema Vakfı aracılığı ile İzmir Urla Kadıovacık bölgesinde Meltem Bebek ve Genç Odası Hatıra Ormanını oluşturduk.” dedi.



Dikilen ağaç miktarı kadar Meltem Bebek ve Genç Odası adına Tema Vakfı aracılığı ile sertifika düzenlendi. Tüketicilerin Meltem mağazalarından alışveriş yaparak Tema Vakfı aracılığı ile oluşturduğu hatıra ormanına katkıda bulunmuş olup ismine özel hazırlanmış sertifikaya sahip olacak.



Ali Fuat Gürle k
uruluşundan bu yana hem insan hem çevre sağlığını düşünen Meltem Bebek ve Genç Odası ailesi olarak sosyal sorumluluk projelerine devam edeceklerini söyledi.