Yıldız Holding’in, İngiliz bisküvi markası United Biscuits'i de bünyesine kattığı haberi bu hafta ekonomi gündeminin ilk sıralarında yer aldı. Bu satın almayla dünyanın üçüncü büyük bisküvi üreticisi konumuna yükselen Yıldız Holding’in patronu Murat Ülker doğal olarak pek çok tebrik aldı.

BOYNER'DEN MURAT ÜLKER'E TEBRİK
Murat Ülker’i sosyal medya üzerinden tebrik edenler arasında, Boyner Holding’in patronu Cem Boyner'de vardı.

Boyner, Murat Ülker’e hitaben, “Bravo ÜLKER'e!!!! UNITED BISCUITS Süper hamle!!Tebrikler..” mesajını paylaştı. Murat Ülker de bu mesaja teşekkür ederek karşılık verdi.

"BANA ARKADAŞINI SÖYLE..."
Yeni Akit gazetesi yazarı Ersoy Dede ise, bu mesajlaşmanın ve Murat Ülker’in Hürriyet gazetesi yazarı Ertuğrul Özkök’ün bir yazısını önerdiği daha önceki bir mesajının görüntülerini bir araya getirerek takipçilerine şöyle bir mesaj attı: “Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim”



ERSOY DEDE'YE MÜTHİŞ YANIT
Ancak iş dünyasındaki başarıları ve sanata olan katkıları ile bilinen Murat Ülker, Twitter konusunda da iyi olduğunu gösteren bir yanıt vermekte gecikmedi.

Murat Ülker, Ersoy Dede’nin mesajından kısa bir süre sonra “Arkadaşım nasılsınız?” yazılı bir tweet attı. Bu mesajı esas ilginç hale getiren ise sadece 6 ay önce Ersoy Dede’nin attığı bir başka twitter mesajının görüntüsünün eklenmiş olmasıydı.