Sektöründe 20 yılı geride bırakan ve oluşturduğu yüzde yüz müşteri memnuniyeti ile kurumsal markaların önemli bir iş ortağı olan Nema Basım sektöründe liderliğe doğru emin adımlarla ilerliyor.

1995 yılında baskı ve promosyon konusunda sektöre adım atan, kalite ve fiyat konusunda oluşturduğu üst standartlarla kısa sürede sektöründe ön plana çıkan Nema Basım, tasarımdan uygulamaya sektöründe fark yaratan işlere imza atıyor.
 

Nema basımın sektördeki klasik üretim ve hizmet standartlarını yükselten bir kurum olduğunu belirten şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Enver Şahin '' ,satış sonrası verdiğimiz hizmetler ve teslimat konusundaki hassas tutumumuz bizi sektörün öncü bir markası haline getirdi'' dedi

Nema Basımın, ürün, hizmet, kapasite ve fiyat ekseninde yüzde yüz müşteri memnuniyetine odaklanan bir şirket olduğunu belirterek sözlerini sürdüren şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Enver Şahin,modern ve son sistem cihazlardan oluşan makine parkurumuz ve alanında uzman profesyonel kadromuz ile yüzde yüz müşteri memnuniyeti oluşturmanın gururunu yaşıyoruz'' dedi.

Sektördeki ulusal ve uluslararası gelişmeleri yakından takip eden ve iş yapış süreçlerine hemen entegre eden Nema Basım, müşteri beklenti ve istekleri doğrultusunda kendisini sürekli yeniliyor.

Ofset baskılı kutular, katalog, insert, matbu evraklar fatura, irsaliye, tahsilat makbuzu vb ürün gurupları ile sektördeki çalışmalarını sürdüren şirket, Serigraf baskı teknolojisinde pvc üzeri baskı, etiketler, promosyon ürünleri ile de müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalar sunmaktadır.
Holdinglerden Kobi düzeyine bir çok kurumsal müşterisi ile yurt içi pazarda ağırlığını ve hakimiyetini sürdüren Nema Basım uluslararası alanda da konuşulan işlere imza atmak için yatırımlarına aralıksız devam ediyor