GÜNÜMÜZDE TÜKETİCİ İLE İLETİŞİM KURACAK ORGANİZASYONLAR YAPMANIN BİR MARKANIN GELECEĞİ AÇISINDAN SON DERECE ÖNEMLI OLDUĞUNU İFADE EDEN GLOBAL ORGANIZASYON YÖNETİM KURULU BAŞKANI ERSOY YÜKSEL, "KURUMLAR VE MARKALAR GERÇEKLEŞTİRDİKLERİ ORGANİZASYONLAR SAYESİNDE HEM TÜKETİCİ İLE DUYGUSAL BİR BAĞ KURUYOR HEM DE YENİ GELİŞMELER HAKKINDA BİLGİ VERME İMKANINA SAHİP OLUYOR" DEDİ.

Organizasyon konusunda Türkiye’nin önemli isimlerindewn biri olan Global Organizasyon Yönetim Kurulu Başkanı Ersoy Yüksel, bu konuya dikkat çekerek, markaların tüketicileri ile 'ilişki kurması' için, hayatın içinde, doğru noktada ürünlerini ve tüketiciyi karşı karşıya getirmesi gerekiyor. ''Günümüzde tüketici ile yakın ilişki kuran markaların daha akılda kalıcı olduğunu belirtirken pazarlama faaliyetlerinin en büyük parçasının, organizasyon ve etkinlikten oluştuğu''  yorumunda bulunuyor. Organizasyon sektörü deyince akla ilk gelen kurumlardan biri olan Global Organizasyon, yurtiçi ve yurtdışında ses getiren organizasyonlara imza atıyor. Kurumsal yönetim anlayışı ve 50 ye yakın profesyonel kadrosu ile sektöründe yaratıcı, etkin ve kalıcı organizasyonlar gerçekleştiren şirket, sektöründe yeni standartları oluşturuyor. Her sektörde olduğu gibi merdiven altı kurumların organizasyon sektöründe de ne yazık ki olduğunu belirten Yüksel, uzun yıllar gece gündüz çalışılarak ortaya çıkartılan markaların profesyonel ekiplere teslim edilmesinin çok önemli olduğunu belirtiyor. Yapılacak en ufak hatanın veya yanlış bir planlamanın, tüketicinin ve hedef kitlenin belleğindeki marka imajına zarar vereceğini dile getiren Yüksel, organizasyon konusunda markaların bu çalışmalar için seçecekleri kurumlara dikkat etmesinin gerekli olduğunun al 



Global Organizasyon'un kurumsal geçmişi hakkında bilgi verir misiniz?
Global Organizasyon, 2002 yılında kuruldu. Sektöre ilk girdiğimizde yılda yaklaşık 30–40 Event gerçekleştiriyorduk. Şu anda 50 kişilik kadromuz ile yılda 300’ ün üzerinde organizasyona yön veren bir firma haline geldik. İlk gün müşterilerimize ilan ettiğimiz bir mottomuz vardı. "Doğru yerde, doğru adımlarla hedeflerinizi gerçekleştireceğiz" demiştik, bu aslında Global Organizasyon’u tam olarak anlatıyor.

Ne tip hizmetlerle farkındalık yaratmayı hedefliyorsunuz?
MICE (Meetings, Congress,Incentive, Events) sektörünün her alanında hizmet veriyoruz, aslında bir konuda değil, her konuda uzmanlaştık diyebilirim. Reklam, tanıtım ve organizasyonlar ile ilgilenen bir departmanımız mevcut. Yurtiçi, yurtdışı incentive ve organizasyonları ile event'ler içinde en azı bizimle beş yıldır birlikte olan arkadaşlarımızdan kurulu departmanlarımız bu faaliyetleri koordinasyon içinde yürütüyor. Bu kadar çeşitli hizmetlere biz kısaca ‘global market’ diyoruz. Bu departmanları destekleyen kreatif tasarım departmanımız, lojistik departmanımız ve 2000 m2’lik üretim atölyemizde mevcut.


Global Organizasyon sektörde ne gibi ilklere imza attı?
Hizmet sektöründe bir ilke imza attığımızı düşünüyorum. Vermiş olduğumuz hizmetleri kollara ayırdık.

Global Organizasyon olarak Event hizmetleri veriyoruz. İnsan kaynakları ihtiyacınız var ise HRS İnsan Kaynakları ile çözüm üretiyoruz. Tasarım ihtiyaçlarını Minimal İletişim adı altında müşterilerimize sunuyoruz. Gerçekleştirdiğimiz bu yenilikle müşterilerimiz istediği hizmeti paket halinde tercih edip kullanabiliyor. Bu uygulama hizmet alan müşterilerimizin tercihlerini hızlı bir şekilde karşılayıp zaman kaybını ortadan kaldırıyor.

3 farklı firmamızı ticari unvanı ayrı şirketler olarak Global çatısı altında birleştirerek profesyonel hizmet veriyoruz. Hizmet sektöründe bu tarz faaliyetlerin çok örneği yok ve burada fark yarattığımızı düşünüyorum. Her kurumumuzun kadrosu ve kimliği ayrı profesyonel bir ekip tarafından yönetiliyor. Teknolojik ve yaratıcı altyapımızı kullanarak 
İşimizi profesyonel bir şekilde yerine getirip müşterilerimize 3 firmamız ile tek çatı altında sunulan bu hizmetleri firmaların markalarını çok daha prestijli bir şekilde ön plana çıkarabilmeleri için geliştirdik.


Nasıl bir vizyona yatırım yaparak ilerliyorsunuz?
Aslında kendimizi sadece sektör ve onun standart değerleri ile kıyaslamak yanlış olur. Bizim işimiz hizmet ve değer katmak. Hizmet sektörü her bir projede içinde farklı kriterleri olan, değişen

dinamiklere sahip bir sektör. Biz müşteri beklentilerini anlama ve bu beklentileri karşılama konusunda hizmet sektöründeki diğer firmalardan kendimizi farklı görüyoruz. Her zaman gelişime ve değişime açık bir yapıya sahip olduk. Bu bize her projede başarı getirdi, hiçbir zaman sektörün kahramanı olmaya çalışmadık, farklı denemelere, bakış açılarına, teknolojilere, fikirlere açığız. Bu sayede bir ürünün veya markanın hep değer kazanmasını sağladık. Değiştireceğimiz ve değer katacağımız her projede var olmak istiyoruz, sanırım bu his ve bakış açısı bizim en önemli farklılık noktamız diyebilirim

Merdiven altı şirketlerin faaliyetleri hakkında neler düşünüyorsunuz?
Bu tip şirketler ne gibi dezavantajlar yaratıyor? Bir etkinliğin markasının gücünü, kimliğini, farkını yansıtabilmesi için, etkinliğin doğru standartlarda yaratılması, markanın ihtiyaçlarına cevap verecek farklı temalar içermesi, net detayları ile doğru planlanması ve konularında uzman bir ekip ile sahada gerçekleştirilmesi gerekiyor. Bugün 2 kişi bir araya geliyor, 'Ben organizasyon, insan kaynakları veya tasarım şirketiyim' diye piyasaya çıkıyor. Biz sektörün öncü kuruluşları olarak bu tarz merdiven altı tabir ettiğimiz şirketlerle mücadele ediyoruz. Büyük şirketler bu kurumlara çok dikkat etmeli ve iyi araştırıp doğru olanla yola devam etmeliler.



3 KURUMSAL YAPIDA HİZMET VERİLİYOR
Global Organizasyon Yönetim Kurulu Başkanı Ersoy Yüksel, 3 kurumsal yapıda hizmet verdiklerini ifade ediyor. Yüksel, şirketin kurumsal yapısını şu şekilde özetliyor

GLOBAL ORGANİZASYON:  (MICE, Meetings, Congress, Incentive, Events) sektörünün her alanında hizmet veriyoruz. Aynı zamanda; çizgi altı tasarımlar, basılı işler, dergi tasarımı, web tasarımı, sosyal medya ve grafik tasarım konularında profesyonel hizmet sunuyoruz.

HRS İNSAN KAYNAKLARI: Profesyonelliği ve mükemmelliği hedef almış global bir bakış açısına sahip, HRS İnsan Kaynakları kariyerini, büyüyen, başarılı ve dinamik bir şirket yapısında devam ettirmek isteyenlerle çalışmalarına devam ediyor.

PURE IDEA EVENT: Etkinliğin planlanmasından, tamamlanmasına kadar verimli bir çalışma ortamı sağlayarak müşterilerimize yüksek kalite standardıyla hizmet veriyoruz.

"BIZIM İŞİMİZ
HİZMET VE DEĞER
KATMAK. HER
ZAMAN GELİŞİME
VE DEĞİŞİME AÇIK
BİR YAPIYA SAHİP
OLDUK. BU DA BİZE
HER PROJEDE
BAŞARI GETİRDİ"

0212 347 78 58