3.Boğaz köprüsü kapsamın yapılan viyadük inşaatları, Edirne bağlantı yolu viyadükleri yapımı gibi mühendisliğin en ince ayrıntısına kadar uygulandığı projelerin yapımını sürdüren Ilgaz şirketler gurubu son teknoloji makine ve ekipmanı ile sektörün güçlü kurumları arasında yer alıyor.

Ilgaz şirketler gurubu, Kuzey Marmara Otoyol projesi kapsamında Avrupa yakasında kalan tüm viyadük,köprü, altgeçit,ve üst geçitlerde kullanılan öngerilmeli prefabrik beton kirişlerin üretimi,nakli ve montajını gerçekleştiriyor.



Sıfırdan kurduğu Ilgaz inşaatı Türkiye' nin sayılı inşaat şirketlerinden biri haline getiren Çankırılı İş adamı Selahattin Düzbasan, bu proje kapsamında Türkiye' de ilk olarak gösterilecek çalışmalarda bulunduklarını belirtti. Türkiye' de ilk defa itme-sürme yöntemi ile viyadük inşaatını kendilerinin yaptığını belirten Selahattin Düzbasan bu yöntemle toplam 7 km uzunluğunda viyadük yaptıklarını söyledi.



Sektörden kazandıklarını yine sektöre yatırım olarak geri veren İŞadamı Selahattin Düzbasan Ankara Polatlı' daki modern fabrikasında prefabik beton elamanları üretimine de devam ediyor. Alt yapısı ve modern teknoloji makine parkı ile sektöründe parmakla gösterilen bu tesisi ile Türkiye' nin her bir noktasına hizmet veren şirket sektörle ilgili kalite standartını yükseltiyor.



Geçtiğimiz yıllarda, TBMM üstün hizmet ödülüne layık görülen ve eğitime verdiği destek ile her kesimden insanın takdirini ve saygısını kazandan Selahattin Düzbasan, ülkemize hizmet adına bir vatandaş olarak elimizden gelen gayreti en üst seviyede göstermeyi amaç edindik ve bu amaç doğrultusunda çalıştıklarını belirtti.