Türk İşadamına Şok! Almanya El Koydu

Spiegel Online'e göre Frankfurt Mahkemesi, turizm alanında faaliyet gösteren işadamı Vural Öger'in mal varlığına el konması için karar çıkarttı. Karar uyarınca ünlü işadamının mal varlığı araştırılacak. Bulunan tüm menkul ve gayri menkullerine icra yoluyla el konacak.

Türk İşadamına Şok! Almanya El Koydu
EMLAKLARINI TANIDIKLARINA SATTI

Bir dönem Sosyal Demokrat Parti (SPD) Avrupa Parlamentosu milletvekilliği de yapan Öger, altı ay önce iflasını sunmuştu. Öger'in şirketleri 'V.Ö.', 'Holiday Plan' ve 'Öger Türk Tur' iflas masasına devredilmişti.

Şirkete el koyan iflas masası, şirketin alacaklarını tespit etme süreci başlattı. İflas masası Vural Öger'e ait menkul ve gayri menkullerini tespit ederse icra yoluyla haciz edecek.

Böylece şirketin borçlarını kapatmayı hedefleyecek. Ancak Alman basınında yer alan haberlere göre ünlü işadamının kendisine ait kişisel mal varlığını yakınlarına aktardı. Alman basını, Öger'in adına tapulu olan gayri menkulleri aile bireylerine ve güvendiği tanıdıklarına geçen yıl sattı.

Spiegel, Öger'in Hamburg'da bulunan villasını değerinin altında bir rakama bir arkadaşına sattığını iddia etti.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.