Yusuf Kısa; "Ortadoğu ve İran’da çok güçlüyüz"

İran'la yıllara dayalı iş birliğinin gelişerek sürmesinden son derece memnun olduklarını belirten GİFA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Kısa, Uluslararası bankalar ve şirketlerin İran'a uyguladığı ambargo sonucunda...

Yusuf Kısa; "Ortadoğu ve İran’da çok güçlüyüz"

İran'la yıllara dayalı iş birliğinin gelişerek sürmesinden son derece memnun olduklarını belirten GİFA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Kısa, Uluslararası bankalar ve şirketlerin İran'a uyguladığı ambargo sonucunda sıkıntı yaşayan İranlı şirketlere büyük destekler sağladıklarını belirtti.

Tunus, Fas ve Mısır ile birlikte Dubai ve Katarlı yatırımcılardan da yoğun talepler var diyen GIFA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Kısa," Müşterilerimizin bulundukları bölgelerde işlemlerini daha hızlı halledebilmek için Ortadoğu’daki temsilciliklerimizi arttırıyoruz. Tunus, İran temsilciliklerimizin yanı sıra Cezayir’e temsilcilik açtık." dedi.

İran'la yıllara dayalı iş birliğinin gelişerek sürmesinden son derece memnun olduklarını belirten GIFA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Kısa, " Uluslararası bankalar ve şirketlerin İran'a uyguladığı ambargo sonucunda sıkıntı yaşayan İranlı şirketlere büyük destekler sağladık. Bölgede varlığımızı her geçen gün büyüterek kalıcı bir firma durumuna geldik. Ayrıca son dönemde önemli işbirliklerine de imza attık. Temmuz ayında ülkeye aktarılan krediler hakkında denetleme yaptığımız sırada yaptığımız ikili temaslar da olumlu geçti ve 30 milyar euroluk danışmanlık sözleşmesi için imza attık. GIFA Holding olarak söz konusu kredinin sağlanması için İranlılara danışmanlık hizmeti veriyoruz. İran’da bir akaryakıt rafineri firmasını satın almaya çalışıyoruz. Ayrıca KKTC’de de bir akaryakıt şirketinin satın alma görüşmelerini yapıyoruz. Bu satın almalardaki amacımız benzin istasyonlarını satın alıp akaryakıt satmak değil, direk dağıtım şirketini alıp ihracat yapmayı planlıyoruz." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.