Fuarda sergilediği Sapanca Turkuaz Projesi ile tüm dikkatleri üzerine çeken Siyo İnsaat, inşaat sektöründe kalite ile lüksün bir arada yer aldığı projeler ile yoluna devam edeceği mesajını etkili bir şekilde verdi.

Türkiye’de inşaat sektörünün en genç oyuncularından biri olan Siyo İnşaat, gerçekleştirdiği butik ve lüks projeler ile sektöründe sadece Türkiye’de değil uluslararası alanda da adından söz ettiren bir marka olmayı başardı. Sapanca Mesken Projesi ile adımını attığı sektöre, değer odaklı yaklaşarak proje geliştiren Siyo İnşaat, Sapanca Turkuaz projesi ile Sapanca Mesken’de yakaladığı başarıyı birkaç basamak birden yukarıya çıkarmış oldu.



Siyo İnşaat’ın uluslararası bir marka olma amacı ile faaliyetlerini sürdürdüğünü belirten Siyo İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Yörük “Uluslararası bir marka olmanın gerekliliği olarak bu zamana kadar yurt dışında düzenlenen birçok fuara katılarak şirketimizi ve ülkemizi iyi bir şekilde temsil ettik. Bundan sonra da aynı tempomuzu sürdürerek sektör ile ilgili organizasyonlara katılmaya devam edeceğiz.’’ dedi.

SAPANCA MESKEN PROJESİ
SAPANCA MESKEN PROJESİ


Sinan Bey, Siyo İnşaat’ın standı ziyaretçi akınına uğradı. Fuar sizin açınızdan nasıl geçti?

Çok güzel bir organizasyondu. Bizim açımızdan çok yoğun geçti. Bizler bu tür organizasyonları çok önemsiyoruz. Sadece kendimizi değil, sektörümüzü ve ülkemizi temsil ettiğimizin bilinci ve sorumluluğu ile fuarlarda yer alıyoruz. Sapanca Turkuaz projemizi ziyaretçilerimiz ile paylaştık. Çok pozitif yorumlar ve geri dönüşler aldık.



Siyo İnşaat 3D Sanal Gerçeklik Gözlüğü ile ziyaretçilerine projelerinin tüm detaylarını daha yakından izletti.





Genç bir şirketsiniz ama sektörde başarılı bir noktaya geldiniz. Bunu nasıl yorumluyorsunuz?

Ben çıkılan bir yolda başarının profesyonel insanlarla birlikte yol alınarak yakalanacağına inanan bir iş adamıyım. Bu anlamda Siyo İnşaat'ı kurarken inşaat sektöründe tecrübeli, etik değerleri olan, uzmanı olduğu alanda sosyal faydayı esas alacak işler yapan profesyonellerden oluşan bir kurumsal kadro kurduk. Projelerimizi geliştirme aşamasında insanların tüm ihtiyaç ve beklentilerini kendimize kılavuz edindik. Attığımız her adımda daha iyisini ve fazlasını insanlara sunmayı amaç edindik ve bunu başardık. Böylece şirketimiz sektöründe çoğu şirketin uzun yıllarda gelebildiği bir noktaya daha kısa sürede gelmeyi başardı.



İlk projeniz Sapanca’daydı, ikincisini de aynı bölgeye yapıyorsunuz. Neden Sapanca?

Sapanca çok özel bir yerleşim yeri. Türkiye’nin iki önemli şehri Ankara ile İstanbul arasında yer alıyor. Her iki şehre aracınız ile 1 ila 3 saat arasında ulaşabiliyorsunuz. Bununla birlikte insanlara temiz havası, doğal güzellikleri ile çok nezih ve rahat bir yaşam sunan müstesna bir yer. Sapanca Mesken projemiz ile bölgeye güzel bir adım atmış olduk. Turkuaz ile de bu başarımızı taçlandırdık. Yine bu bölgede proje geliştirmeye devam edeceğiz. Sapanca yerel yönetimi yatırımcıyı destekleme adına güzel işlere imza atıyor. Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer fuara ve Arap-Türk Zirvesine gelerek, katılımcı olan bizler gibi şirketlere olan desteğini burada da gösterdi. Bu anlamda kendilerine çok teşekkür ediyoruz.

SAPANCA TURKUAZ PROJESİ


SAPANCA TURKUAZ HAKKINDA BİLGİ VERİR MİSİNİZ?
Sapanca/Kurtköy; Kırkpınar’a 4km, şehir merkezine 6 km, Kartepe Kayak Merkezi’ne 25 km, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 100 km, İstanbul’a 140 km, Ankara’ya 320 km mesafede yer alıyor. 4 adet 2’şer katlı müstakil dubleks villalardan oluşan özel bir proje. Her bir villa arsa alanının 738 m2 olduğu projemizde villalar 4 oda(banyo&wc),1 salon, 1 mutfak, 1 soyunma odasından oluşuyor. Her bir villanın kendisine ait müstakil havuzu, bahçesi ve kapalı otoparkı bulunuyor.

SAPANCA TURKUAZ PROJESİ


www.siyo.com.tr 0312 287 40 41