Babacan yapı gibi inşaat sektörünün önemli kurumları ile stratejik iş birlikteliği sağlayarak projelerin satış rakamlarını üst sıralara çıkartan Altın Türk Real Estate, Dubai’ de Babacan yapı’ nın Crown Palas projesinden Sudi bir guruba ilk etapda 1500 m2 lik satış gerçekleştirdi. 3 aşamada toplamda 7000 m2 lik bir satışa imza attıklarını belirten şirketin yönetim kurulu başkanı İsmail Altın , 3 ayrı projeden de yine ciddi satışlar satışlar yaptık dedi. 



Konut satış ve pazarlamanın ayrı bir bilim olduğunu, ciddi bir birikim gerektiğini belirten İsmail Altın, Dubai’ de hedeflediği sonuca varamayan inşaat şirketlerinin olduğunu da kaydetti. Bunun sebebini ise, yurt dışında konut satışı konusunda şirketlerin tecrübesiz olması olarak gördüklerini belirten İsmail Altın,  bu alanda profesyonel destek alınmasının önemli olduğunu kaydetti. 


Çeyrek asırdır konut satış ve pazarlama konusunda faaliyet gösterdiklerini, bu zamana kadar da binlerce projenin satışını başarı ile bitirdiklerini, uzmanı oldukları bu konuda Türk inşaat şirketleri ile bilgi ve tecrübelerini paylaşmaktan mutluluk duyacaklarını kaydetti.