Avrupa’nın ilk çelik radyatör üreticisi Zehnder’in Vitalo modeli, yaşam alanlarına 700 farklı renk seçeneği ile canlılık getiriyor. Vitalo’nun sadeliğinden gelen zarafeti, ince ve hafif element yapısı ile birleşince ortaya çıkan sonuç tek kelimeyle harika oluyor. Estetik tasarımı ile göz dolduran Vitalo, bar ve spa seçenekleri ile yaşam alanlarına farklılık katıyor.

Yapısında kalite var



Yapı profesyonellerinin de beğenisini kazanan Zehnder Vitalo, yapısındaki preslenmiş grafit ile en düşük sıcaklıkta bile yüksek performans sağlıyor ve sağladığı yüksek enerji tasarrufu ile kullanıcılarına, performans-kalite dengesini en iyi şekilde sunuyor.

Elektrik işletme özelliğinin de bulunduğu Vitalo radyatörler, Türkiye’de sadece Zehnder’e özgü olan sıcak su ile işletmede kullanılan Easy Fit özelliği ile kolay kurulum sağlarken, gizli bağlantı seçeneği ile de bir adım öne çıkıyor. Doğadan ilham alınarak tasarlanan Vitalo, yapısı ile ortama her zaman sıcaklık katıyor.

Radyatör ve teknolojinin birleşimi



Radyatöre yepyeni bir soluk getiren Zehnder Vitalo, termostatik vana ve Bluetooth’lu kumandası sayesinde istenilen her yerden rahatlıkla kontrol edilebiliyor. Günlük ve haftalık programlama imkanı da sağlayan Vitalo, ihtiyaca uygun şekilde kontrol edilebiliyor. İhtiyaca göre ayarlanabilen “iç mekan sıcaklık ayarı” özelliği sayesinde her an konforlu iç mekan iklimlendirmesi sunuyor.

Havlular kuruyor bakteriler yok oluyor



Özgün profili sayesinde benzersiz bir tasarım sunan Vitalo, yerden ısıtma sistemi olan evlerde de kullanılabiliyor ve havlu radyatör olmadığından kuruyamayan havlularda oluşan bakteri oluşumuna böylece son vermiş oluyor. Ayrıca düz yüzeyi sayesinde kolay temizlenebilme imkanı da sunuyor. Elektrikli versiyonu ile yılın her mevsiminde havlularınızın sıcak kalmasını sağlayan Zehnder Vitalo radyatörler ile sağlıklı sıcaklık her zaman sizinle oluyor.


Zehnder Hakkında



İsviçre’den dünyaya…

1890 yılında mekanik atölye olarak kurulan Zehnder, 1923 yılında Zehnderli markası ile hafif motosiklet üretimine başlıyor. İsviçre’de 1930 yılında, Avrupa’nın ilk çelik radyatörü olan Zehnder Charleston’u üreterek sektöre adım atan Zehnder, o güne kadar sadece döküm radyatör üretilen pazara değişmeyecek bir yenilik getirerek gücünü ilk andan itibaren hissettirmeye başladı.

1954 yılında, güneşle aynı ısıtma prensibiyle çalışan radyant tavan ısıtma-soğutma sistemlerinin üretimine başlayarak sektöre farklılık getirdi.

Sektörde yenilikçi sıfatı ile tanınan ve 1980’li yıllarda sektörü banyo radyatörü, havlu radyatör konsepti ile tanıştıran Zehnder, 2000’li yıllarda da havalandırma sistem ve çözümlerini portföyüne katmış, 1930 yılından beri de tubuler radyatör pazarında tüm dünyada liderliğini devam ettirmektedir. Günümüzde Zehnder Group 3000’den fazla çalışanı, 15’e yakın üretim tesisi ile 30’dan fazla ülkede faaliyet göstermektedir.