Çalkan inşaat'dan Ankara'ya bir marka proje daha…

2000 li yılların başından itibaren kurumsal bir yapıda sürdürmeye başlayan Çalkan İnşaat Ankara inşaat sektöründe ön plana çıkacak büyük bir proje hazırlığında.

Çalkan inşaat'dan Ankara'ya bir marka proje daha…
İnşaat sektöründeki faaliyetlerini 2000 li yılların başından itibaren kurumsal bir yapıda sürdürmeye başlayan Çalkan İnşaat kısa sürede sektöründe adından sıkça söz ettiren, projeleri tercih gören kurumlar arasında yerini aldı.

Ankara Mamak, Yeni Mahalle gibi bir çok semtinde proje gelişten Çalkan İnşaat Ankara’ nın merkez ve gelişmekte olan lokasyonlarında prim değeri yüksek yaşam alanları üretmeye devam ediyor.Çalkan Boğaziçi konutları, Çalkan evleri, Çalkan Mamak konutları gibi yüzlerce projesinde 2000 e yakın aileyi ev sahibi yaptık diyen şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Çalkan yeni projelerimiz ile yolumuza devam ediyoruz dedi.

Proje lokasyonu seçimindeki hassasiyeti, yenilikçi mimari tasarımlara kattı özgün yorumları, uygulamadaki titizlik ve kalite ile birleştiren şirket, çevresinde örnek, modern yaşam alanları meydana getiriyor.Ankara Yenimahalle’ de 2 blokda 104 dairenin yer aldığı Nesteren Evleri projesi ile birlikte Altındağ’ da 4 blokda Güneş evleri projelerinin yapımını devam ettiren şirket, Ankara inşaat sektöründe ön plana çıkacak büyük bir proje hazırlığında.

12 BLOKDA 800 KONUT OLACAK…
Şirketin yapım hazırlıklarını sürdürdüğü, sosyal donatı alanlı 800 konutun yer alacağı proje özel lokasyonu ile yüksek pirim vaad ediyor. Gerçekleşme hazırlıkları devam eden şehir hastanesi projesine yakın bir konumda olan projeyi ortak bir konsorsiyum ile sürdürdüklerini belirten yönetim kurulu başkanı Fahrettin çalkan, bu projenin Ankara’ da örnek projeler arasında yer alacağını kaydetti.



Otomotiv sektörünün önemli kurumlarından Tmc otomotiv yönetim kurulu başkan Tuncay Doğan ve Akaryakıt sektöründen As petrol yönetim kurulu başkanı Ali ihsan kuru ve Çalkan inşaat ın ortaklığında hazırlıkları süren projeye 6 ay içinde başlanmış olacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.