1996 yılında faaliyetlerine başlayan ve sektörde 20. yılına doğru emin adımlarla ilerleyen Cesa Yapı Gayrimenkul, proje aşamasından uygulamaya koşulsuz kalite anlayışını ortaya çıkartarak sektörde yakalanması güç standartlar oluşturdu.

Şirketin başarısını, geliştirdiği her projede müşteri odaklı yaklaşımın bir sonucu olarak değerlendiren Yönetim Kurulu Başkan Yardımcı Celil Özdemir, Cesa Yapı Gayrimenkul’ un sektöründe butik projeler ile anılan ve projeleri daha proje aşamasında tercih edilen bir kurum haline geldiğini belirtti.

Cesa Mir Su Residence ve Cesa Erenköy Mir Apartmanı projelerinin yapımını büyük bir hızla devam ettirdiklerini belirten Yönetim Kurulu başkan yardımcısı Celil Özdemir ile Cesa Yapı’ nın sektöründe üst sıralara tırmanan başarı yolculuğunu konuştuk.



Cesa Yapı Gayrimenkul’ü farklı kılan özellikler neler sizce?

Cesa Yapı Gayrimenkul standart bir inşaat şirketi vizyonundan farklı olarak faaliyetlerini sürdürüyor. Biz değer üretmeyi kendisine ilke edinmiş bir kurumuz. Geliştirdiğimiz projelerin bulunduğu lokasyona, içerisinde yaşayacak olan insanlara bir değer kazandırmasını hedefliyoruz. Standart bir bina yapıp, satıp işimizi bitirmek gibi bir gayemiz hiçbir zaman olmadı.

Şirketimizin bir anayasası var ve bu anayasanın ilk maddesi koşulsuz mutlu edilmesi gereken müşteridir. Bu doğrultuda biz Cesa Yapı Gayrimenkul olarak, proje oluşturmadan başlayıp, proje teslimine kadar müşteri istek ve beklentilerini kendimize baz alıyoruz. Müşteri ne ister, müşteriyi ne mutlu eder ve bunun yanında müşteri bizim yaptığımız projede sevdikleri ile yaşarken hangi unsurlar onların hayat standartını yükseltir.

Biz bu soruların cevaplarını çok iyi biliyoruz böylece de insanların tercih ettiği ve sonrasında yaşamlarını sürdürürken mutlu oldukları yaşam alanları üretiyoruz. Şirketimiz kurumsal bir yönetim anlayışı ile çalışmalarını sürdüren bir aile şirketidir. Şirketimizin yönetim Kurulunda, Başkan olarak babam Cemil Özdemir, başkan yardımcısı olarak ben ve yönetim kurulu üyesi olarak kardeşim mimar Yasemin Özdemir göre alıyor.

Hangi projeleri yaptınız?
Bu zamana kadar, Cesa Maltepe, Cesa Yenişehir, Cesa Armağan Evleri, Cesa Acıbadem Evleri, Cesa Şelale Evleri gibi onlarca projemizde yüzlerce aileyi ev sahibi yaptık. Şuan da Cesa Mir Su Residence ve Cesa Erenköy Mir Apartmanı projelerimizin yapımını sürdürmekteyiz. Devam eden her iki projemizi Mir Konsept adını verdiğimiz ve şirketimiz bünyesinde bulunan mimarların oluşturduğu özel bir konsepte oluşturmaktayız. Uygulama aşamasında binalardaki cephe tasarımından daire içlerine kadar bu özel konsepti ön plana çıkarmaktayız.

Cesa Mir Su Residence projesi hakkında bilgi verir misiniz?
Cesa Mir Su Residence çok özel bir lokasyonda hayata geçiyor. İstanbul’un yeni finas merkezi Ataşehir- Ümraniye hattında yer alan projemiz hem lokasyonu hemde özel konsepti ile iyi bir yatırım aracı ve yaşam alanı olarak ortaya çıkıyor. 5500 m2 alan üzerinde yapımını devam ettirdiğimiz projemizin kaba inşaat aşaması bitti ve 8 ay sonrasında anahtarlarını teslim etmeyi planlıyoruz. 1+1 den 3+1 e farklı metrekarelerde 90 konutun yer aldığı projemiz içerisinde havuz, spor salonu, kapalı otopark, buhar banyosu odası, sauna, çocuk oyun bölümü, doğaya ve dokuya uygun peyzaj gibi sosyal donatı alanları yer almaktadır.

Cesa Erenköy Mir Apartman projesi nasıl bir proje?
Kadıköy Ethemefendi caddesinde yapımına başladığımız Cesa Erenköy Mir apartman projesi aslına bakarsanız kentsel dönüşüm konusunda örnek alınacak bir proje. Bittiğimizde o bölgede gerek mimarisi gerekse malzeme ve işçilik kalitesi ile yüksek bir standart ortaya çıkarmış olacağız. Bu projemizinde yapımını diğer projelerimiz de olduğu gibi hızlı bir şekilde devam ettirmekteyiz. Şu an 7. Katınının yapımın sürdürdüğümüz projemize 42 aile ev sahibi olmuş olacak.