Öğretmenler sitesi projesi inşaat sektöründeki bilgi ve tecrübesini en iyi şekilde ispat eden Eska Mühendislik kentsel dönüşüm projelerine daha da hız verdi. Yine Tuzla merkezde EskaMare ve EskaMarin isminde iki projeye daha başlayacakları müjdesini veren şirketin Yönetim Kurulu başkanı İnşaat Mühendisi Emrah Kartal kentsel dönüşüm de markalı konsept projeler gerçekleştirmeye devam edeceklerini belirtti.

Nitelikli konut ve iş yeri projeleri üretme amacı ile 2007 yılında İnşaat Mühendisi Emrah Kartal tarafından kurulan Eska Mühendislik Tuzla ve Kartal' da gerçekleştirdiği özel projeler ile beğeni toplayan bir şirket. Projelerinde kullandığı malzeme kalitesi ve uygulamada oluşturduğu üst kalite ile inşaat sektöründe farklı bir kulvarda değerlendirilen Eska Mühendislik sektörle ilgili standartların üzerinde projeler hayata geçiriyor.


Eğitimini aldığım ve uygulama tecrübesi edindiğim inşaat sektöründe 2007 yılından buyana bir çok özelliği ile örnek projelere imza atmayı ilke edindiğini belirten Yönetim Kurulu Başkanı Emrah Kartal kentsel dönüşüm kapsamında güvenli ve sosyal alan zenginliği ile yaşam değeri yüksek olan projelere imza atacağını belirtti.

Projelerinin iyi bir yaşam alanı olmasının yanında ayrıca iyi bir yatırım aracı olduğunu da kaydeden Emrah Kartal,'' insanlar bir yandan keyifli bir şekilde yaşamlarını sürdürürken diğer yandan değeri artan bir yatırım aracına sahip oluyorlar'' dedi.


Emrah Bey, Eska Mühendisliğin farklılıkları neler?

Eska mühendislik, itici gücü teorik bilgi ve tecrübe olan, toplumsal faydayı amaç edinen, ev sahibi yaptığı insanların mutluluğu ile motive olan bir şirket. Eğitimini aldığımız ve binlerce m2 tecrübeye sahip olduğumuz yani her bir detayına hakim olduğumuz bu alanda profesyonel bir kadro ile kurumsal bir yönetim ile faaliyet gösteriyoruz. İnsanlara verdikleri paranın karşılığını fazlası ile sunacak, problem yaşamadan uzun yıllar mutlu yaşayacakları yaşam alanlarını onlara veriyoruz. Biz insanların beklentisini kendimize kılavuz edindik. Onların isteklerini, beklentilerini kılavuz edinerek projelerimiz hatlarını ve detaylarını oluşturuyoruz. En iyi en kaliteli malzemeleri seçerek projelerimizi tecrübemiz ile kaliteli bir şekilde hayata geçiriyoruz. Böylece yaşam ve yatırım değeri yüksek projeler ortaya çıkartarak onlara daime kazandıkları bir yaşam sunmaya çalışıyoruz.


Öğretmenler sitesi projesi hakkında bilgi verebilir misiniz?
Öğretmenler sitesi projemiz bir kentsel dönüşüm projesi. 2 etaptan oluşan projemi¬zin ilk etabını teslim ettik. İkin¬ci etabını ise 5 ay sonra teslim etmiş olacağız. Projemiz de 5 blokta toplam 108 konut bulunuyor. 2+1 den 5+1’e ve dubleks seçenekleri ile insanlara ferah yaşam alanları oluşturuyo¬ruz. Tuzla Marina’ya 10 dakika mesafe¬de yer alan projemiz insanlara şehrin içinde keyifli ve güvenli bir yaşam sunu¬yor.
2016 yılında başka projeler var mı?

Az önce de ifade ettiğim gibi insan¬lar projelerimizdeki kaliteyi,ilkleri, fark¬lılıkları görünce mevcut yapılarını yenile¬memiz adına bizden teklif istiyorlar. Çok güzel bir söz vardır’’ Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz’’ diye, insanlar yaptığımız işlere bakıyor ve bizi tercih ediyor.
2016 yılı içerisinde Eska ailesi olarak başlattığımız 3 projemiz var. Bunlardan ilki EskaMare ismini verdiğimiz lokasyon olarak harika bir konuma sahip, Tuzla Marina’nın karşısında başlattığımız butik ve markalı projemiz 7 blok ve 20000 m2 kapalı alandan oluşmaktadır. İkinci olarak EskaMarin pro¬jemiz 4 blok ve 17500 m2 kapalı alana sahip yine Marinaya çok yakın bir proje olup aynı zamanda ticaret alanlarının kıymet gördüğü bir lokasyona sahiptir. Kartal sahilde direkt ada manzaralı ticari üniteler ve konutlardan oluşan üçüncü projemiz iddialı projelerimiz¬den biri haline gelmiştir.

Hedefleriniz neler?
ESKA Mühendislik olarak çalışanları, müşterileri ve iş ortakları ile kocaman bir aileyiz. Bir insanın mutluluğunun çevresindeki geniş ve mutlu insan topluluğu ile arttığına inanıyorum. Bir işadamı olarak ailemizi daha da büyütmeyi ve genişletmeyi istiyorum. Daha çok insana iş vermek, istihdam oluşturmak, daha çok insanın ev sahibi hayaline katkı sağlamak öncelikli hedefim. İşimizi en iyi şekil¬de yaparak insanlara en iyisini sunmak ve onların mutluluğuna mutluluk katmak bizim için çoğu ticari hedeften daha değerli.