Faruk Topuz yatırım hızını arttırdı

İnşaat sektöründe gerçekleştirdiği yatırımlarla adından başarı ile söz ettiren, sektörün genç ve başarılı patronlarından Topuzlar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mimar Faruk Topuz, piyasalarda yaşanan ekonomik durgunluğa rağmen yatırım yapmaktan korkmuyor.

Faruk Topuz yatırım hızını arttırdı
 Bundan 15 yıl önce adım attığı inşaat sektöründe her yıl istikrarlı bir şekilde büyüttüğü Topuzlar Yapı’ yı bugün inşaattan turizme farklı yatırımları olan şirketler topluluğuna dönüştüren Mimar Faruk Topuz 2018 yılını yatırım ve atılım yılı olarak belirledi.



İstanbul Beylikdüz’nde E-5’ in hemen yanında yatırımını gerçekleştirdiği 150 odalı Mavera Oteli bu yılın ikinci çeyreğinden itibaren hizmete açacak olan Mimar Faruk Topuz, turizm sektöründe de kararlı bir şekilde büyümeyi hedefliyor.

Mevera Ahsen ve Mavera Sefa projelerinin ardından Esenyurt, Beylikdüzü, Avcılar başta olmak üzere İstanbul’un merkez lokasyonlarına proje başlama hazırlıklarını sürdüren Faruk Topuz, butik bir villa projesine başlama hazırlıklarında sona geldi.



Önümüzdeki 5 yıl içerisinde inşaattan turizme farklı sektörlerdeki iştiraklerimizle Türkiye ekonomisine olan katkımızı arttırmaya devam edeceğiz diyen Mimar Faruk Topuz, sır gibi sakladığı sosyal sorumluluk projeleri ile de sektöründe örnek bir isim olarak gösteriliyor.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.