Gayrimenkul Sektörüne değen 'Kadın Eli' sloganıyla bundan 5 ay önce tohumları atılan sitenin sektöre getirdiği yenilikler her geçen gün artıyor. Kadıncaemlak sadece kadınları gayrimenkul alanında değil moda, hukuk, lifestyle, sağlık, astroloji, finans gibi konularda da bilgilendiriyor. Websitesi Türkiye'nin lider kadınları ile yaptığı özel röportajları ve aynı zamanda üyelerine sağladığı özel fırsatlar ile adından çokça söz ettiriyor.
Yazar Kadrosunda çok önemli isimler yer alıyor..

Gayrimenkul sektörüne farklı bir bakış açısı getirmeyi hedefleyen www.kadincaemlak.com yazar kadrosuyla da dikkat çekiyor. Gayrimenkul Hukuku’ başlığı altında hukuk dünyasının önde gelen isimlerinden Avukat Murat Aksu yorumlarını sitede paylaşırken, para piyasalarındaki tecrübelerini ‘Finans’ yazılarıyla Özlem Hurmacı aktaracak.. Fotoğraf sanatçısı Merve Hasman ‘Lifestyle’ yazılarıyla hayata dair notlar paylaşırken, Rezzan Dağıstani ise Hayatın içinden ‘Kadınca’ nabız tutacak. Kadınların olmazsa olmazı moda ve astroloji de bu adreste alanında uzman yazarlarımızla kendine geniş yer bulacak. Editör Tuba Atılgan modanın son trendleri hakkında okuyuculara ipuçları verirken, ünlü astrolog Çelebi Çiçek burçlar dünyasında ışık tutacak. Yazar kadrosunu her geçen gün güçlendiren kadıncaemlak.com websitesine çok yakında farklı isimlerin de dahil olması bekleniyor.
Kadınlar için sosyal sorumluluk desteği ..TOG Kadın Fonu

www.kadincaemlak.com kadınların her platformda yer alması, her anlamda destek görmesi için girişimlerde de bulunuyor. Bu amaçla TOG Kadın Fonu işbirliği içinde. Web sitesinde reklam gelirlerinden elde edilen miktarın yüzde 5’i bu platforma aktarılıyor. Sosyal Sorumluluk projesinin uzun soluklu olmasını isteyen www.kadincaemlak.com girişimcileri, sadece İnternet portalında değil ellerinden gelen her şekilde kadınların yanında olmak istiyor
Lider Kadın Söyleşileri ile kadınların hayatına ışık tutuyor..

İş, Siyaset ve Cemiyet hayatının önde gelen kadınlarıyla yapılan özel röportajlar birçok kadın tarafından takip ediliyor. Lider kadınların hayatta basarıya nasıl ulaştıklarını anlatmalarını ve ev ve dekorasyon seçiminde kriterlerinin neler olduğu hakkında okuyucularına ışık tutan sitenin ilerleyen dönemlerde lider kadınlar ile bir seminere imza atması bekleniyor.

Kadıncaemlak websitesi üyeleri hayatın her alanında fırsatlarla içiçe..

Üyelerine sağlık, güzellik , yeme içme , kişisel bakım ve daha birçok alanda fırsat kampanyaları sunan kadıncaemlak ilerleyen dönemde kadınların konut alımlarına özel sektörde denenmemiş ve yenilikci projeler ile gündemde olacak.

Detaylı bilgi için:
Kadıncaemlak Genel Yayın Yonetmeni
Zeynep FIRATOGLU
05327173881