KRİYA MARKASI İLE KENDİ EKOLÜNÜ OLUŞTURDU

Kriya markası ile konut projeleri hayata geçiren Satya Yapı yönetim kurulu Başkanı Yılmaz Aydoğan inşaat sektörüne yeni bir soluk kazandırdı. Alışıla geldik konut standartlarının dışına karlılık üzerine odaklanan yeni anlayışta herkes kısa ve uzun vadede kazançlı bir yatırım sahibi oluyor

KRİYA MARKASI İLE  KENDİ EKOLÜNÜ OLUŞTURDU
Proje geliştirme ve değerlendirme alanındaki uzmanlılığı ile Gayrimenkul sektörünün önemli isimlerinden biri olarak görülen iş adamı Yılmaz Aydoğan, Satya yapı kurumsal yapısı ile sektöre yeni projeler kazandırmaya devam ediyor.

İnşaat sektöründe değer odaklı projelere imza atan Yılmaz Aydoğan , gayrimenkul sektöründe kendi ekolünü oluşturmayı başaran örnek isimlerden. Kriya markasının yatırım ve yaşam değeri olarak kazandıran projelerin adı olacağını belirten Yılmaz Aydoğan '' hayata geçirdiğimiz projeleri ile, gayrimenkulde kazanmanın formülünü müşteri ve yatırımcılarla paylaşıyoruz'' dedi.




Sektörde edindikleri tecrübe ve birikimin yanında Satya Yapı olarak argeye büyük önem verdiklerini belirten şirketin yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Aydoğan, ulusal ve uluslararası gelişmeleri yakından takip eden ve iş yapış süreçlerine hızlı bir şekilde entegre eden bir kurum olduklarını belirtti.



''Maaliyet odaklı değil değer odaklı bir kurum uz'' diyen Aydoğan projemizi daha az maliyetle nasıl üretiriz düşüncesinden ziyade, projemizde ne eklersek hem yatırımcımız hem de içinde yaşayacak olan insanların hayatları değer katabiliriz vizyonu ile hareket ettiklerini sözlerine ekledi.




 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.