Moda'da yaşam yine çok Moda

Kadıköy’ün en nezih yerleşim yerlerinden bir olan Moda gerek manzarası, gerekse tarih ve kültür kokan geçmişi ile İstanbul’ un nezih yerleşim yerinden biri.

Moda'da yaşam yine çok Moda
Osmanlı zamanında devrin önde gelenlerinin yaşam yeri olarak tercih etmesinden dolayı Moda ismi alan bölge her dönem popülerliğini sürdürdü. Reşat Nuri Gültekin, Ömer Seyfettin, Cenap Şahabeddin gibi Türk Edebiyatı’nın en önemli isimlerine ilham kaynağı olan Moda halen insanların yaşamlarını sürdürmek için tercih ettiği yerleşim yerlerinin başında geliyor.

Son yıllarda eskinin ruhuna sadık kalarak yeni konut projelerinin hayata geçirildiği Moda’ da artık yaşam çok daha güvenli. Moda’ da yaşamın ayrı bir keyif olduğunu, özel lokasyonu ile her yere ulaşımın çok rahat olduğunu belirten İnşaat Mühendisi Gökhan Öztürk, yeniden inşaa edilen konut projeleri sayesinde insanların deprem korkusu yaşamadan Moda’da mutlu bir yaşam sürdürebildiklerini söyledi.



İnşaat sektöründe yatırımları bulunan ve Moda’ da Moda Şehir Evleri marka konsepti ile yeni projeler hayata geçiren İnşaat Mühendisi Gökhan Öztürk, insanlara Moda’ nın kimliğine uygun olarak geliştirilen projeler sayesinde Moda’ nın popülerliğinden hiçbir şey kaybetmeyeceğini belirtti.

Geliştirdiğimiz her projede, Moda’ nın özel bir yerleşim yeri olduğu bilinci ile tarihi kimliğini ve ruhunu göz önünde bulundurarak devam ettiklerini belirten Öztürk, Moda Şehir Evleri konsepti ile Moda’ da yaşamı yeniden Moda haline dönüştürmeyi hedeflediklerini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.