Bursa iş dünyasının önemli isimlerinden Turgut İnal'ın Yönetim Kurulu başkanlığını sürdürdüğü İnallar Grup' un güvencesi ile hayata geçirilen İnallar Hayat projesi Balat' ın modernleşen ve gelişen yüzüne ışık tutuyor.

Otomotiv sektöründe, Honda,Hyundai, Kia, Mazda ve Citroen markalarının Bursa bayisi olarak faaliyetlerini sürdüren İnallar Grupun geçtiğimiz yıl yapımına başladığı İnallar Hayat projesi Bursa' nın marka konut projeleri arasında kendisine üst sıralardan yer edindi.



İlk projesinde yakalanması güç standartlar oluşturarak insanların beklenti ve beğenilerini yükselttiklerini belirten İnallar Grup yönetim Kurulu başkanı Turgut İnal, Bursa Balat' da örnek alınacak bir projeye imza atıyoruz dedi.

İnallar Hayat projesinin satışa çıkmasının ardından yoğun ilgi gördüğünü ve yüzde 75 nin hemen satıldığını belirten Turgut inal, Bursalı'lara iki yeni projeye daha başlayacaklarını müjdesini verdi.

Projenin Hayal gücünün realite ile bütünleştiği ve her bir m2 nin çok iyi bir şekilde planlandığını belirten şirketin yönetim kurulu başkan yardımcısı Senem İnal, '' hayallerimizde olan bir projeyi insanların beğenisine sunduk. Her bir alanı planlar ve uygularken insanların tüm ihtiyaç ve beklentilerini göz önünde bulundurduk. Ticari açıdan ziyade hobi olarak gördüğümüz bir proje oldu. İnsanlar projemizin bu farklılıklarını görerek İnallar Hayat' a büyük teveccüh gösterdi.'' dedi.

Zengin sosyal alanları ile turistik bir tesis izlenimi www.sagliksorulari.net veren İnallar hayat projesi içerisinde Kapalı havuz, fitness, basketbol gibi onlarca spor aktivite alanı yer alıyor. Toplam 20 bin m2 alan üzerine kurulan ve 10 bin m2 si yeşil alana ayrılan projenin adeta bir koru havası verdiğini belirten Senem İnal, '' sosyal tesisi, oyun salonu gibi bir çok alanları ile İnallar hayat içerisinde 7 yaşından 70 yaşına tüm insanlar keyifli zamanlar geçirecek'' dedi.



12 blokta, Üç artı birden Beş artı bire farklı metrekarelerde 156 konutun yer aldığı projenin mimarisini Faruk Zırhlıoğlu ve Sinem Erenus Muhtar planladı.