Pozantı’nın yeni yaşam merkezi Moda Evleri

Adana Pozantı doğası ve eşsiz manzarası ile adeta Türkiye’nin cennet köşelerinden biri. Son yıllarda butik ve yaşam merkezli projelerin sayısının arttığı Pozantı’da yaklaşık 10 yıldır proje geliştiren Hürcan Özcan bölgenin kalkınması ve tanınması adına özel projeler hayata geçiriyor.

Pozantı’nın yeni yaşam merkezi Moda Evleri
 Yeni projeler ile her geçen gün değeri katlanarak artan Pozantı’da özel projelere imza atan Hürcan Özcan İnşaat, bölgenin modernleşen yüzünde önemli katkı sahibi olan kurumların başında geliyor.

Hürcan Özcan İnşaat yeni projesi Pozantı Moda Evleri ile Pozantı’nın prestij projelerinden birine daha imza atmış oluyor. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Hürcan Özcan, Pozantı Moda Evleri ayrıcalıklı yaşamın adresi haline gelecek dedi.



“BÖLGEDEKİ ÇOĞU PROJEYE İLHAM VERECEK”
Projenin bulunduğu alana üniversitenin yapılacağını ve Pozantı’nın yeni hayata geçen markalı ve lüks konut projeleri ile daha modern ve planlı bir yerleşim yeri görünümüne kavuşacağını belirten Hürcan Özcan yeni projesi içinde şu bilgileri verdi; “Pozantı Moda Evleri 400 dairelik bir proje ve 40 dairesinin yapımına nisan ayında başladık. 6 ayda 10 katlı 2 bloktan oluşan 40 dairenin kabası bitmek üzere. Projenin tamamı için 3 yıllık bir planlamamız var ve etap etap tamamlayacağız. Pozantı Moda evleri 1+1, 2+1, 3+1 dairelerden oluşuyor. 3+1’leri Pozantı şehir merkezinde yaz-kış oturan vatandaşlar için, 2+1 ve 1+1’leride yaylaya yazın gelenler için yapıyoruz. Fiyat aralığı 70 Bin TL ile 170 Bin TL arasındadır. Projemiz kendine has özgün çizgileri ile örnek alınan bir proje olacak.” dedi.



"İŞİMİZE SOSYAL SORUMLULUK BİLİNCİ İLE YAKLAŞIYORUZ"


Hürcan Özcan İnşaat’ın projeleri sadece modern mimarisi ile göz önünde olmasının yanında geniş sosyal donatı alanları ile de ön plana çıkıyor. Site sakinlerinin boş zamanlarını değerlendirebilecekleri sosyal donatı alanlarının genişliği ve çeşitliliği de şirket projelerinin en önemli ortak özelliği. Kriz dönemlerinde bile yatırımlarından hız kesmeyen şirket, uygun fiyat ve ödeme koşuları ile de insanların ev sahibi olma mutluluklarını ertelemelerinin önüne geçiyor. Konut üretimin ticari yönünden ziyade sosyal bir sorumluluk olduğuna değinen Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Hürcan Özcan bir ailenin yıllarca ev sahibi olma hayali ile gece gündüz çalıştığını bu yüzden de onları uygun fiyata, modern yaşam alanlarında sahip olmalarına katkı sağlamanın bir sosyal sorumluk olduğuna değiniyor.



"KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJELERİNDE DE OLACAĞIZ"

Hürcan Özcan’ın imzasını taşıyan projeler, sanatsal çizgileri ve ince planlanmış yaşam alanları ile bölgenin güzelliğine katkı sağlıyor. Proje geliştirmede ticari beklentileri çok önemsemediklerini, amacının Pozantı’nın doğal yapısı ile özdeşleşecek yapılar inşaa etmek olduğunu sözlerine ekleyen Özcan, bölgede hayat verdiği projeleri ile bu söylediklerini örneklemiş oluyor. Adana’da kentsel dönüşüm projesi üzerine çalıştıklarını söyleyen Hürcan Özcan, bölgede isteğe özel projeler de hayata geçiriyor.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.