TKN Yapı Kayseri'ye Marka Projeler Kazandırıyor

1974 yılından bu yana Kayseri’ de hayata geçirdiği konut projeleri ile Kayseri inşaat sektörünün önemli markaları arasında yer alan TKN Yapı, imzasını attığı markalı konut projeleri ile Kayseri’ de inşaat sektörünün standartlarını yükseltmeyi başardı.

TKN Yapı Kayseri'ye Marka Projeler Kazandırıyor

Son yıllarda özel sektör kurumlarının haya­ta geçirdiği projeler ile daha modern ve çağ­daş bir kent görünümüne kavuşan Kayseri’ de 45 yıldır proje geliştiren TKN Yapı, çok yakın­da yapımına başlayacağı Kanyon projesi ile Kayseri’ye A plus lüks bir proje kazandırmış ola­cak. 53 bin m2 alana kurulan ve geniş sosyal alanları ile Kayseri’nin en donanımlı en pres­tijli projesi olmaya aday olan Kanyon, Kayseri Mimarsinan ‘ da yükselecek.

53 bin m2’lik alanının 47 bin m2’sini sosyal alan olarak planladıkları belirten şirketin Satış ve Pazarlama Müdürü Şafak Bamyacıoğlu, Kanyon projesinin tenis kortu, basketbol sahası gibi onlar­ca sosyal alanları ile insanlara 7 gün 24 saat tatil konforunda günlük yaşam sunacağını belirtti.

Kanyon projesinin, mimari ve iyi planlanan yaşam alanları ile form ve fonksiyonun bir arada bir proje olduğunu belirten Şafak Bamyacıoğlu, satışa çıkmamasına rağmen gelen yoğun ilginin ne kadar doğru bir proje geliştirdiklerinin güzel bir göstergesidir dedi.

350 konutun yer aldığı Kanyon projesinin şimdiden yüzde 50 seviyesinde ön talep aldığını vurgulayan Şafak Bamyacıoğlu, Kanyon’ un yük­sek prim potansiyeli ile karlı bir yatırım olarak da ön plana çıktığını sözlerine ekledi. Kanyon proje­sini başladıktan 24 ay sonra teslim etmeyi hedef­lediklerini söyleyen Şafak Bamyacıoğlu ile TKN Yapı’yı ve projelerini konuştuk.



Şafak Bey, TKN Yapı hakkında bilgi alabi­lir miyiz?

TKN Yapı Kayseri inşaat sektörünün en köklü şirketleri arasında yer alan ve bu zamana kadar kalitesi ile ön plana çıkan projeler gerçekleştir­miş bir kurum. Aytekin ailesinin kurduğu ve 3. kuşaktan Hayrullah Aytekin ile birlikte yeni bir vizyonla yatırımlarını devam ettiren şirketimiz bu zamana kadar onlarca projede yüzlerce ailenin ev sahibi olma mutluluğuna ortak oldu. “Kaliteli malzemenin kalite ile hayat bulduğu projelere imza atıyoruz’’ Şirketimiz Kayseri’ de özellikle kalite konu­sunda gösterdiği tavizsiz tutumu ile ön plana çıktı. Her bir projemizde ulusal ve uluslararası kalite standartlarına sahip malzemeleri tercih edi­yor ve bu malzemeleri uzman ekiplerimizle bir­likte kaliteli bir işçilikle kullanıyoruz. İnsanların projelerimizde çok uzun yıllar problem yaşama­dan konforlu bir yaşam sürmelerini istiyoruz. Bu yüzden maliyet değil insanların yaşam konforu­na değer katan proje­ler üretmek için çaba­lıyoruz.



Hangi Projeler devam ediyor?

GENEL olarak ifade ede­cek olursam toplamı 850 konut olan projelerimizin yapımı­nı hızlı bir şekilde devam etti­riyoruz. Biz hıza önem veren bir kurumuz. Hız ve kalite­nin bir arada olması gerektiği­ne inanıyoruz. İnsanların hayal­lerindeki evlere bir an önce kavuşmak istediklerini biliyor, bu yüzden de piyasalar yavaş olsa bile biz hızımızı düşürmü­yoruz. Ev sahibi yaptığı insanla­rın sayısı ve mutluluğu ile moti­ve olan bir kurumuz.

TKN Yonca isminde Kayse­ri Mimarsinan Bahçelievler’de yer alan projemiz 224 konut ve iş yerlerinden oluşuyor. Çok özel bir proje oldu. Yatı­rım değeri olarak yüksek bir projeydi ve kısa sürede satış hedeflerinin üzerine çıkmayı başardı. TKN Divan ismini ver­diğiz diğer bir projemiz ise yine halkımızın teveccüh gösterdi­ği bir proje oldu. Kısa sürede satışlarda beklentilerimizin çok üzerinde bir ilgi gördü. Satış için çok az bir ünite kaldı.



Hedefler Neler?

BIZ kurum olarak çok para kazan­ma hedefinde değiliz. Az önce de belirtiğim gibi ev sahibi yaptığımız insanların sayısı ile mutlu olan bir kurumuz. A plus projelerin markası olan bir kurum olmayı hedefliyoruz. Geliştirdiğimiz ve geliştireceğimiz projelerimiz ile Kayseri’nin modernleşen yüzüne katkı sağlamak istiyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Volkan 4 yıl önce

Cok luks projeleriniz varda ondan mi konkortdato ilan edip insanlari madur ettiniz temeli bile atilmamis yari borcu bitmis kac vatandas madur ediliyor mahkemeyi kubra da hepsi yapisacak yakaniza insanlar size guvendi alin terini emanet etti siz banka borclari yuzunden insanlari magdur ediyosunuz kul hakki bu kul hakki