İlginç

En ilginç evlilik teklifleri

Abone Ol

Yaratıcı evlilik teklifleri konusunda çıta bir tık daha yükseldi.

ABD'nin Arizona eyaletinde yaşayan Dean Smith isimli adam son zamanların en ilginç evlilik tekliflerinden bir tanesine imza attı.

Dean Smith adında bir adam, sevgilisine 1 yıl boyunca, hem de ona fark ettirmeden evlenme teklif etti.

8 Ocak 2014'ten beri sevgilisine her gün evlenme teklif eden adam, 365 gün süren evlilik teklifini bir videoda topladı ve sevgilisi Jennifer Kessel’ı evliliğe bu video ile ikna etti.

Tam 365 gün boyunca beyaz bir tahtaya “Jennifer Benimle evlenir misin” yazan ve teklifi Jennifer Kessel tarafından kabul edilen Smith'in videosu YouTube'damilyonlarca defa izlendi.

Jennifer’ın ailesi ve çiftin arkadaşlarının da dahil olduğu tertip sonrası genç kadın gözyaşları içinde evet derken, video doğal olarak viral oldu ve Youtube’da 7 milyondan fazla insan tarafından izlendi.

Çin'de oldukça ilginç bir evlilik teklifi haberi geldi.

Çin'de her yıl Kasım'ın 11'i yani 11.11'de Bekarlar Günü kutlanıyor.

Bekarlar Günü öncesi Çin'in Guangzhou bölgesinde yaşayan Lu soyadlı bir bilgisayar programcısı genç kız arkadaşına satın aldığı 99 iPhone 6'dan oluşturduğu kalbin içinde evlenme teklif etti.

Bu teklif gence 500,000 yuan yani 85,000 dolara mal oldu. Bu pahalı evlilik teklifinin kötü yanı ise kız arkadaşının 'hayır' cevabını vermesi oldu. Ancak reddedilen gencin en azından tam olarak 99 tane tesellisi bulunuyor. Genç, daha ambalajı açılmamış 99 iPhone 6'yı satarak hayatına devam edebilir.