Tüm misafirleriyle yakından ilgilenen işletmeci Alparslan Selçuk, ‘’ Tecrübeli ustalarımız ve ekip arkadaşlarımızla Cafe - Restaurantımızda misafirlerimize yepyeni tatları sunmak ve ailelerin rahatlıkla gelebileceği, ulaşımı kolay bir noktada en iyi hizmeti vermenin gayreti içerisinde olacağız’’ dedi.

Çeşitli etkinliklerin ardından tüm davetlilere yemek ikramında bulunuldu. Dua edilmesinin ardından açılış kurdelesi kesildi.

UYGUN FİYAT KALİTELİ HİZMET

Biz uzun zamandan beri bu projeyi hayata geçirmek için ortağım yalçın kılıç ile birlikte titiz bir çalışma süreci yürüttük. Gerçekten temiz, nezih bir mekân yapmak için büyük bir mücadele verdik. Yaklaşık 1500 m2 kapalı 1000 m2 açık alanı olan Büyükçekmece körfez manzaralı bu geniş ve son derece nezih mekân da misafirlerimize uygun fiyatlı kaliteli hizmeti eşsiz lezzetlerimizle buluşturacağız. Aşçılarımız son derece işinin uzmanı kişilerden oluşuyor. Aileler; deniz manzarası eşliğinde zengin kahvaltı menümüz ile enerji depolayacağı bir kahvaltının yanı sıra Türk mutfağının eşsiz lezzetlerini de huzurlu bir ortamda tatma fırsatı bulacak.

‘’LEZZETİMİZE VE KALİTEMİZE GÜVENİYORUZ’’
Kendimize lezzet anlamında çok güveniyoruz. Bir gelen bir daha bu lezzetlerden vazgeçemeyecek. Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm konuklarımıza şükranlarımı sunuyorum dedi.

Mare Blu Cafe (0212) 863 10 01